Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Saloos Santalové drevo Západ 5 ml

4,3 44 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
4,39 €

Saloos Santalové drevo Západ 5 ml

Doprajte si príjemné chvíle a využite pozitívne účinky aromaterapie v pohodlí vášho domova s českou značkou Saloos a jej certifikovanými prírodnými produktmi. Esenciálny olej Saloos Santalové drevo s exotickou vôňou vás povzbudí a podporí vaše zdravie, príjemne prevonia váš domov a ako prírodná dezinfekcia vyčistí vzduch. 100 % prírodný esenciálny olej Santalové drevo je antiseptický a skvele sa tak hodí na použitie pri pretrvávajúcom prechladnutí a zápaloch močového a pohlavného ústrojenstva. Santalové drevo sa ďalej vyznačuje antidepresívnymi, regeneračnými a erotizujícími účinkami. Esenciálny olej Santalové drevo Západ je v sklenenej fľaštičke s objemom 5 ml.

Kľúčové vlastnosti esenciálneho oleja Saloos Santalové drevo Západ 5 ml

  • Esenciálny olej Santalové drevo českej značky Saloos pozitívne pôsobí na telo i myseľ
  • 100 % prírodný esenciálny olej Santalové drevo s podmanivou exotickou vôňou
  • Santalové drevo má antidepresívne, regeneračné a erotizujúce účinky
  • Sklenená fľaštička s objemom 5 ml
  • Esenciálny olej od Saloos prevonia interiér prírodnou cestou bez použitia zbytočnej chémie
  • Využite relaxačné a zdravotné účinky aromaterapie

Zdravie a relax z prírody so značkou Saloos

Pripravte si aromalampu, zvlhčovač vzduchu alebo teplý kúpeľ, pridajte pár kvapiek esenciálneho oleja Saloos Santalové drevo a nechajte sa unášať na vlnách relaxácie v rámci aromaterapie, ktorú ľudia poznajú už od staroveku. Interiér navyše prevoniate zdravou prírodnou cestou.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Použitie Aromalampy, Infrasauny, Zvlhčovače, Kúpeľ, Masáž
aróma Santalové drevo
Objem 5 ml
Kód:  SALEO023
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7211018
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14