Obnoviť stránku

Salomon Wings Flyte Union Blue/Black/Gecko Green 11

Príslušenstvo k tovaru

Salomon Wings Flyte Union Blue/Black/Gecko Green 11

Pánske bežecké crossové topánky značky Salomon Wings Flyte Union Blue/Black/Gecko Green sú určené najmä na beh v horskom prostredí. Špičkové bežecké topánky vo veľkosti č. 11 modro-žltej farby vynikajú svojou ľahkosťou, dokonalým obopnutím nohy a podrážkou s dobrou trakciou. Ponúkajú veľa vylepšení, ktoré vám behanie spríjemnia a uľahčia. Určite oceníte ochrannú syntetickú časť v oblasti prstov a Anti-debris meshovú sieťovinu, ktorá zabráni tomu, aby sa nečistoty a kamienky dostali dovnútra obuvi. Pri behaní v nepriaznivom počasí oceníte aj ochranu proti bahnu a vlhku v spodnej časti topánky. Vaše nohy tak zostanú v príjemnom suchu a pohodlí.

Hlavné prednosti

  • Ochranná syntetická časť v oblasti prstov
  • Dokonalé obopnutie nohy
  • Anti-debris meshová sieťovina
  • Ochrana pred bahnom a vlhkom v spodnej časti topánky
  • Rýchlošnurovanie Quicklace
  • Odolné koncové očko na šnúrke
  • Technológia Sensifit™
  • Systém Agile Chassis™ na tlmenie nárazov

Špičkové technológie

Veľkou prednosťou bežeckých topánok je rýchlošnurovanie Quicklace umožňujúce rýchle zaviazanie a rozviazanie vďaka silnej minimalistickej šnúrke, na konci ktorej sa nachádza odolné koncové očko, ktoré slúži na rýchle a jednoduché utiahnutie šnúrky. Topánky sa môžu pochváliť aj technológiou Sensifit™, ktorá zaisťuje optimálne držanie nohy. Vašu nohu presne obopne, ochráni a zabezpečí komfortné a pohodlné nosenie.
Vďaka jedinečnému systému Agile Chassis™ a mäkkej medzipodrážke z EVA peny dochádza k tlmeniu nárazov, skvelému odpruženiu a lepšej stabilite nohy. Špeciálna vložka Ortholite sa úplne prispôsobí chodidlu a zaistí suché a zdravé prostredie. Nechýba ani praktická kapsička na šnúrky a ochrana jazyka. Vychutnajte si perfektný zážitok z behu a kúpte si tieto komfortné a vysokofunkčné bežecké topánky v modernom dizajne.
Doplňujúce informácie:
Zvršok:
Kombinácia syntetiky
Stielka:
Ortholite
Medzipodrážka:
Vstrekovaná EVA pena
Podošva:
Non marking Contagrip
Chassis:
Agile Chassis™ systém tlmenia nárazov
Hmotnosť:
315 g (pri veľkosti 8,5)
Farba:
Modro-žltá

Kód:  SPT3857
Produktové číslo:  00887850693961
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06