Obnoviť stránku

Salomon Skin Pro 15 Set Black/Bright Red

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Salomon Skin Pro 15 Set Black/Bright Red

Pohodlný športový a bežecký batoh Skin Pro s objemom 15 litrov v čiernej farbe skvele poslúži pri behaní, turistike aj cyklistike. Vďaka kompresii Sensi skvele priľne k vášmu telu, optimálne rozloží váhu a zaistí maximálnu stabilitu. Hlavná komora batoha je ľahko dostupná, ďalej máte k dispozícii 2 mäkké vrecká na nádoby s vodou, 2 predné elastické vrecká, 2 bočné vrecká na zips a jedno vrecko vnútorné. Pre maximálnu bezpečnosť je batoh Pro Skin 15 Set vybavený píšťalkou a reflexnými prvkami.

Kľúčové vlastnosti batoha Skin Pro 15 Set čierny

  • Unisex športový a bežecký batoh Salomon s objemom 15 litrov
  • Skvelo priľne k telu, rozkladá váhu a napomáha dobrej stabilite
  • Maximálne komfortný aj pri dlhších trasách s dokonalou voľnosťou pohybu
  • Chrbtový systém MotionFit Trail dáva voľnosť pohybu
  • Vysoká elasticita batoha Skin Pro
  • Prispôsobivý hrudný pás TwinLink
  • Nastaviteľná veľkosť od S do L
  • Materiály s úpravou Ripstop extra pevné a vodoodolné do 500 mm vodného stĺpca
  • 4D držiak palíc
  • Batoh Skin Pro 15 Set disponuje zásobníkom na vodu s ľahkým prístupom
  • Trubička na prívod vody vedená od podpazušia
  • Bezpečnostná píšťalka a reflexné prvky
  • Čierna farba

Užite si maximálne pohodlie s batohom Salomon Skin Pro Set

Chrbtový systém batoha Evasion MotionFit Trail je špeciálne navrhnutý pre čo najdokonalejšie pohodlie a voľnosť pohybu pri športe. Konštrukcia Sensifit ponúka vysokú elastickosť, prispôsobenie vašej postave a maximálnu stabilitu. Celý nosný systém batoha Skin Pro môžete prispôsobiť podľa svojich potrieb a tiež upraviť veľkosť od S do L. Veľký hrudný pás TwinLink sa prispôsobí tvaru a veľkosti vášho tela tak, aby nikde netlačil.

Vodoodolné a extra pevné materiály

Na výrobu batoha Skin Pro 15 Set výrobca používa Elastic Power mesh a 3D Air mesh, čo je trojrozmerná sieťovina pre maximálnu priedušnosť a komfortné nosenie. Ako hlavná tkanina je použitý 70D Nylon Double Ripstop, ktorý je vodoodolný do vodného stĺpca 500 mm. Technológia Ripstop je unikátna tým, že dokáže zabrániť mechanickému poškodeniu látky, a ak k nemu aj dôjde, bráni v šírení trhliny. Materiál Fast wicking fabrics zaisťuje rýchle uschnutie látky, čím sa eliminuje tvorba nepríjemných vôní.

Špeciálne vybavenie batoha Skin Pro Set

Na pripevnenie palíc dobre poslúži praktický a jednoduchý 4D držiak, ktorý môžete využiť aj na prichytenie helmy. Pri dlhších trasách oceníte u batoha Salomon Skin Pro modrý zásobník na vodu s objemom 1,5 litra, ktorý je pripevnený v tepelne izolovanom puzdre fixačným popruhom a privádza vodu smerom od podpazušia. Tento spôsob znižuje námahu, ktorú musíte vynaložiť na nasávanie vody. Systém zaisťuje ľahký a rýchly prístup k rezervoáru vody.

Hmotnosť:
491 g

 
Kód:  SPTsalo1015
Produktové číslo:  00887850829018
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09