Obnoviť stránku

Salomon Eksit Galet šedá / alfa žltá

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Salomon Eksit Galet šedá / alfa žltá

Multifunkčný batoh, ktorý môžete použiť na športovanie, cestovanie alebo každodenné nosenie do práce alebo do školy. Je vhodný pre prírodné výlety na veľké vzdialenosti aj pre prechádzky v meste. Veľa organizačných vreciek pre praktické usporiadanie všetkých potrebných vecí. Závesný počítačový priestor umožňuje pohodlné a bezpečné uloženie vášho notebooku. Vonkajšie elastické popruhy poskytujú pohodlie všade, kam idete.
Spätná väzba Airvent COMFORT s vetracími kanálmi dokonale poháňa vlhkosť pri zvýšenej námahe. Mäkká výstelka so špeciálnym vzorom poskytuje maximálny komfort. Ramenné pásy 3D Airmesh slúžia na zvýšenie cirkulácie vzduchu.

Batoh má nastaviteľný hrudný popruh, 2 hlavné priehradky, polstrovaný priestor pre laptop až do 17 " , dve bočné vrecká, držiak na kľúče, vystužené dno a reflexné prvky pre lepšiu viditeľnosť.

Kľúčové vlastnosti

  • Spätný systém Airvent COMFORT
  • 3D Airmesh zlepšuje cirkuláciu vzduchu
  • Špeciálny úložný priestor pre notebook s uhlopriečkou 17 "
  • Vhodné pre prírodu a mesto
  • Ideálne pre šport, cestovanie a bežné nosenie
  • Pre mužov i ženy
Kód:  SPT10633
Produktové číslo:  887850625634
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12