Obnoviť stránku

Salomon Bandana headband nightshade grey

Príslušenstvo k tovaru

Salomon Bandana headband nightshade grey

Športová čelenka Salomon je vhodná ako ochrana pred slnkom či inou nepriazňou počasia. Je vyrobená z veľmi príjemného a jemného materiálu, ktorý poskytuje maximálny komfort pri nosení a dokonale absorbuje pot. Hodí sa pre všetky typy intenzívneho tréningu.

Kľúčové vlastnosti

  • Pohodlná a rýchloschnúca
  • 87 % PAN, 13 % EL
  • Univerzálna veľkosť
  • Sivá farba

Technológia odvádzajúca pot

Čelenka Bandana Headband sa môže pýšiť technológiou, ktorá zaisťuje, aby vaša hlava a vlasy zostali bez potu. Teda sa postará o maximálny komfort a pohodlie aj pri náročnom cvičení. Pot i vlhkosť z tela odvádza preč ku vrchnej vrstve textilu. Čelenka je vyrobená z rýchloschnúceho materiálu s veľkým podielom polyesterovej tkaniny, ktorý odoláva svetlu, poveternostným vplyvom aj mikroorganizmom. Elegantný dizajn je už len pomyselnou čerešničkou na torte.

Kód:  SPT10665
Produktové číslo:  887850829926
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13