Obnoviť stránku

Salming Split vision EW Junior

Príslušenstvo k tovaru

Salming Split vision EW Junior

Športové okuliare Salming Split vision EW Junior vás zaujmú svojim moderným dizajnom v zeleno-priehľadnej farbe s čírymi sklami. Sú vhodné na squash, florbal alebo iné druhy športu. Vďaka svojej konštrukcii účinne chránia zrak pred poškodením, najmä pri zásahu loptičkou. Okuliare sú vyrobené z priehľadného materiálu, ktorý pohlcuje 99,9 % UVA a UVB žiarenie. Polykarbonátové sklá sú potiahnuté vrstvou, ktorá chráni proti poškriabaniu a zahmlievaniu okuliarov. Priehľadné sklá vám umožnia dokonalé perspektívne videnie a perfektný prehľad o hre.

Hlavné prednosti

  • ochranné športové okuliare s čírymi sklami
  • materiál pohlcujúci UVA a UVB žiarenie
  • polykarbonátové sklá odolné proti poškriabaniu a zahmlievaniu
  • vynikajúca stabilita
  • nožičky potiahnuté gumou

Jedinečné vlastnosti

Prednosťou okuliarov sú ich nožičky potiahnuté gumou, ktoré zaisťujú stabilitu okuliarov a zamedzujú ich spadnutiu a skĺznutiu. Okuliare na tvári sedia pevne, na hlave ich nebudete vôbec cítiť, perfektne vám sadnú a budú sa vám pohodlne nosiť. Športové ochranné okuliare sú vhodné pre ženy aj mužov. Pre dokonalú ochranu vašich očí si kúpte tieto funkčné a skvele vyzerajúce okuliare.

Parametre a špecifikácia:
Veľkosť:
Junior
Materiál skiel:
Polykarbonát
Farba skiel:
Číra
Farba rámu:
Priehľadná/zelená

Parametre a špecifikácia

Rám

Vlastnosti rámu Odolnosť proti poškriabaniu

Farba

Farba rámika Číra, Zelená
Farba skiel Číra

Vlastnosti skiel

Vlastnosti skiel Ochrana pred poškriabaním
Kód:  SPT2898
Produktové číslo:  7340076134128
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09