Obnoviť stránku

Salming ProTour trolley

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Salming ProTour trolley

Fandíte florbalu alebo ste dokonca prepadli jeho čaru? Zaiste potrebuje pevnú a profesionálne tašku, do ktorej zmestia všetko, čo potrebujete. Taška Salming Pro Tour Trolley pojme 85 litrov a je vyrobená z odolného a pevného polyesteru. Ten vám spolu s teleskopickým madlom zaručí nezničiteľnosť a pohodlie pri cestovaní.

kľúčové vlastnosti

  • Veľká športová taška
  • Teleskopické madlo a praktická kolieska pre ľahký transport
  • Vhodná ako pre prenos športových potrieb, tak aj ako batožina
  • Jedna veľká hlavná komora s organizérom a malé vrecko na topánky alebo špinavé prádlo
  • Ideálna na dlhšie cesty
  • Jednoduchý a moderný dizajn
  • Odolný PU materiál

Vhodná pre často cestujúcich hráčov

Praktická a odolná. To je to, čo potrebujete. Taška je vybavená ultra odolnými zipsy, ktoré sa len tak nezničí. Má jednu veľkú priestrannú kapsu, ktorá slúži pre uloženie všetkého športového vybavenia. Špeciálne vrecko na obuv a špinavé prádlo zabezpečí, že v nej oblečenie oveľa rýchlejšie vysychá. Po zápase sa nemusíte báť, že by vám veci načuchly. Pre jednoduché a pohodlné premiestňovanie vám poslúži kvalitné kolieska a teleskopické madlo.

Kód:  SPTif0084
Produktové číslo:  7340076028007
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18