Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Salming Pro tour Backpack Navy/Yellow

3,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Salming Pro tour Backpack Navy/Yellow

Radi cestujete alebo patríte medzi priaznivcov turistiky? Tak to by sa vám určite mohol hodiť tento praktický športový batoh od firmy Salming. Vyniká štýlovým dizajnom, ktorý ho v kombinácii so solídnym objemom 18 litrov stavia na vrchné priečky obľúbenosti. Do hlavného vrecka s prehľadom uložíte nejaké to oblečenie. Veľkým prínosom je aj vystužené vrecko na notebook, ktoré pre neho predstavuje solídnu ochranu pri prenášaní. Nechýba ani menšie vrecko na drobnosti, ako napríklad doklady, písacie potreby alebo mobilný telefón. Všetky vrecká sú uzatvárateľné zipsom pre maximálnu bezpečnosť. Po stránke komfortu je na tom tento batoh veľmi dobre, pretože jeho nastaviteľné popruhy sú príjemne vystužené a ergonomicky tvarované, takže vás nebude nikde nič tlačiť ani pri dlhších túrach.

Kľúčové vlastnosti

  • Praktický batoh za skvelú cenu
  • Štýlový dizajn
  • Vystužené vrecko na notebook
  • Veľké aj malé vrecko uzatvárateľné zipsom
  • Ergonomické popruhy pre komfortné nosenie

Parametre a špecifikácia:
Materiál:
Polyester/PU

Kód:  SPT2902
Produktové číslo:  7340076129247
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12