Obnoviť stránku

Salente G4

Garancia najlepšej ceny
191,90 €

Salente G4

Hľadáte do svojej domácnosti robotický vysávač, ktorý vám maximálne uľahčí upratovanie? Robot SALENTE G4 s presnou gyroskopickou navigáciou zvládne vysať aj vytrieť súčasne. Ovládať ho môžete pohodlne pomocou smart aplikácie lokalizovanej do slovenčiny. Robot SALENTE G4 navyše vie po česky. O plynulú a výkonnú prevádzku sa postará kvalitný BLDC motor. Robot zvládne až 120 minút prevádzky, pričom úplné nabitie zaberie iba 4 hodiny. Vďaka kvalitnému HEPA filtru zaistí hygienicky čistú domácnosť.

Kľúčové vlastnosti robotického vysávača SALENTE G4 s mopom

  • Robotický vysávač s gyroskopickou navigáciou
  • Zvládne vytierať a vysávať súčasne + navyše má UVC lampu
  • Ovládať ho môžete pohodlne pomocou smart aplikácie Sante
  • Robot zvládne až 120 minút prevádzky
  • Nabíjanie trvá iba 4 hodiny
  • Umývateľný HEPA filter pre hygienicky čistú domácnosť
  • Robot rozpozná typ podlahy a automaticky upraví výkon
  • 600 ml nádoba na prach
  • Aplikácia je celá v slovenskom jazyku a kompatibilná so systémami Android a iOS
  • Možnosť nastavenia na 3 úrovne vytierania
  • V balení nájdete praktický diaľkový ovládač

Prepojte vysávač SALENTE G4 so smart aplikáciou Salente

Robotický vysávač SALENTE G4 vás uchváti svojimi šikovnými funkciami, vďaka ktorým sa z neho stane nepostrádateľný pomocník v celej domácnosti. Vysávač môžete prepojiť pomocou mobilnej aplikácie Salente a ovládať ho na diaľku. V aplikácii si nastavíte všetko potrebné a dokonca môžete spustiť rôzne režimy upratovania a nastaviť úrovne vysávania alebo vytierania. Aplikácia je celá v slovenskom jazyku a kompatibilná so systémami Android a iOS. V prípade, že nepatríte medzi priaznivcov inteligentného ovládania, využite pribalený diaľkový ovládač. Veľkou výhodou robotického vysávača SALENTE G4 je možnosť ovládať ho pomocou hlasu, pretože je kompatibilný so systémom Alexa a Google Home. A to nie je všetko! SALENTE L6 dokáže dokonca po slovensky, takže vám rád povie o ukončení upratovania, nízkej kapacite batérie a ďalších situáciách. Jednoducho spoločník ako sa patrí!

Robot vysáva aj vytiera súčasne

Upratovanie celej domácnosti občas zaberie veľa času, s robotickým vysávačom SALENTE G4 zvládnete všetko raz-dva! Vysávač má totiž kombinovanú nádobu, ktorá vám umožní povysávať aj vytrieť súčasne. Efektné upratovanie zaistí aj elektronicky riadený zásobník, ktorý je možné nastaviť na 3 úrovne vytierania. Ideálny je tak na drevené podlahy aj parkety. V prípade, že potrebujete iba povysávať, použite 600 mililitrovú nádobu na prach.

Dokonalá dezinfekcia vďaka UV-C žiareniu

Robotický vysávač Salente G4 je vybavený modernou UVC lampou, ktorá vďaka vyžarovaniu UV-C žiarenia ničí 99,99 % vírusov a baktérií na ožarovanom povrchu. UV-C svetlo poškodzuje DNA a RNA choroboplodných zárodkov, eliminuje ich schopnosť reprodukcie a tým dosahuje rýchlu, pohodlnú a účinnú dezinfekciu.

Robot SALENTE G4 zaistí hygienicky čistú domácnosť

Hygienicky čistá domácnosť je úplným základom. Robotický vysávač SALENTE G4 je vybavený trojstupňovou filtráciou s umývateľným HEPA filtrom, ktorý pomáha zachytiť jemný prach a alergény. Filter je skvelý aj na zachytenie drobných čiastočiek, ktoré sa vďaka tomu nedostanú späť do vzduchu. HEPA filter je navyše umývateľný, takže ho môžete používať stále dookola. Do zásobníka na vodu môžete navyše pridať dezinfekčný prostriedok, vďaka čomu docielite ešte vyššiu úroveň upratovania.

Inteligentné riadenie robota SALENTE G4

V prípade, že robotovi SALENTE G4 dôjde batéria, automaticky sa po dobití batérie opäť vráti tam, kde prestal. Rovnako funguje aj pri prerušení upratovania. Táto funkcia je skvelá v tom, že robot neupratuje rovnaký priestor niekoľkokrát, pokračuje v tom, čo má naplánované.

Robot rozpozná typ podlahy a automaticky upraví výkon

Medzi hlavné prednosti robotického vysávača SALENTE G4 patrí nepochybne automatická detekcia typu podlahy. Robot typ podlahy rozpozná a prispôsobí tomu sací výkon. Vďaka tomu docielite perfektné upratovanie aj po nabehnutí na koberec, pri ktorom je potrebné pridať výkon pre efektívnejšie upratovanie.

Štandardný režim upratovania

Po zapnutí začne vysávač SALENTE G4 skenovať okolitý priestor a generovať mapu, ktorú si rozdelí na viac častí. Následne sa potom pustí do ich upratovania, pričom jednu po druhej začnete čistiť pozdĺž stien, presne podľa plánu trasy v podobe serpentín. Po skončení sa robotický vysávač SALENTE automaticky vráti do stanice, kde sa nabije, aby bol pripravený na opätovné použitie.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Antibakteriálny
Typ upratovania Vysávanie

Špecifické vlastnosti

Spôsob navigácie Gyroskopická
Počet bočných kief 2
Prekonanie prekážky do výšky 2 cm
Funkcie Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Senzor proti pádu zo schodov, Prispôsobenie povrchu podlahy

Vlastnosti

Typ ovládania Mobilná aplikácia
Kompatibilita Google Assistant
Vlastnosti Indikátor nabíjania, Indikátor plného koša
Typ motora BLDC

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky druhy podláh

Napájanie

Typ napájania Aku
Typ batérie Li-Ion
Doba nabíjania 4 h
Doba chodu 120 min
Kapacita batérie 2 600 mAh
Napätie batérie 19 V

Typ vysávača

Typ vysávača Robotický

Výbava a príslušenstvo

Ďalšie príslušenstvo Nádobka na vodu

Filtre

Typ filtra HEPA filter

Príkon

Príkon 45 W

Hlučnosť

Hlučnosť 65 dB

Rozmery a hmotnosť

Šírka 35 cm
Výška 8 cm
Hĺbka 35 cm
Hmotnosť 3 kg

Farba

Farba Čierna

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Veľká Británia, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  SALrbv101
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  RTX-G4-WH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09