Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SAKURA STAC 15 CPA/NB

4,8 13 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SAKURA STAC 15 CPA/NB

Okrem moderného dizajnu ponúkne klimatizácia SAKURA STAC 15 CPA/NB vysoký chladiaci výkon 4,4 kW, vďaka ktorému s prehľadom ochladí priestor vo veľkosti až 45 m2. Výhodou tohto modelu je aj veľmi jednoduché premiestnenie. Počas dňa tak môžete striedavo chladiť rôzne miestnosti tak, aby vám v sparných dňoch bolo doma čo najpríjemnejšie.

Kľúčové vlastnosti klimatizácie SAKURA STAC 15 CPA/NB

  • Trojitá funkcia: chladenie, ventilácia a odvlhčovanie
  • Časovač a tichý režim
  • Jednoduchá inštalácia
  • Výkon odvlhčovania 2,6 l/h
  • Možnosť diaľkového ovládania
  • Kolieska na ľahké presúvanie

Viacúčelová klimatizácia chladí presne tak, ako vám to vyhovuje

Model SAKURA STAC 15 CPA/NB ponúka hneď tri funkcie: chladenie, odvlhčovanie a ventiláciu. Podporuje automatické odparovanie kondenzátu, takže sa klimatizácia pri naplnení nádržky nevypína, ale pracuje dovtedy, kým dosiahne nastavenú teplotu.

Manipulácia s modelom SAKURA STAC 15 CPA NB je jedna báseň

Automatické zapnutie alebo vypnutie klimatizácie umožňuje funkcia časovača. SAKURA STAC 15 CPA/NB je vybavená aj naklápacími lamelami, ktoré uľahčujú cirkuláciu ochladeného vzduchu bez toho, aby sa tvoril nepríjemný prievan. Smer prúdenia vzduchu možno navyše nastaviť tak, aby prúdil buď smerom nahor alebo nadol. Manipuláciu s klimatizáciou takisto uľahčuje aj diaľkové ovládanie a integrované kolieska na pohodlné premiestňovanie z miestnosti do miestnosti.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 40 kg

Energetické parametre klimatizácií

Vlastnosti

Funkcie S odvlhčovaním, S ventilátorom, S automatickým vypnutím, S pojazdnými kolieskami, S časovačom, S diaľkovým ovládaním, S digitálnym displejom

Rozmery

Výška 77,5 cm
Šírka 36,5 cm
Hĺbka 56,8 cm
Kód:  KOSKLIM008
Produktové číslo:  ZAFS15C3
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17