Obnoviť stránku

Saitek Pro Flight Rudder Pedals

4,6 22 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
116,89 €

Saitek Pro Flight Rudder Pedals

Ak patríte medzi milovníkov leteckých simulátorov, mali by ste určite vyskúšať túto špičkovú sadu leteckých pedálov Saitek Rudder Pedals. Jedná sa o absolútny unikát medzi ovládačmi leteckých simulácií, ktorý ocenia predovšetkým nadšení piloti. Trojosové nastaviteľné pedále sú ideálnym doplnkom k joysticku a sú určené pre ovládanie smeroviek a smeru letu lietadla alebo helikoptéry, takže si hru užijete na plné pecky. K počítaču sa pripájajú pomocou USB 2.0 a sú kompatibilné so systémami Windows 7, 8.1 a 10.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitne spracované letecké pedále
  • Nastaviteľný odpor pedálov
  • Vhodný pre letecké simulátory
  • Realistické ovládanie smeru lietadla

 

Kompatibilné s titulmi:
Flight Simulator XFlight Simulator 2004X-Plane 10X-Plane 9DCS WorldDCS: A-10C WarthogDCS: Black Shark 2DCS: UH-1H HueyLock On: Modern Air Combat (LOMAC)Lock On: Flaming Cliffs 3Lock On: Flaming Cliffs 2Lock On: Flaming CliffsAerofly FSTake On Helicopters (TKOH)Rise of FlightArma 3Falcon 4.0: Allied ForceFalcon BMS 4.32World of WarplanesWar Thunder

 

Parametre a špecifikácia

Platforma

Platforma PC

Vstupy a výstupy

Pripojenie USB-A

Pripojenie

Typ pripojenia Káblové

Farba

Farba Čierna

Typ ovládača

Typ ovládača Letecké pedále
Kód:  MH331f
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  945-000005

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12