Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Saitek Farm Sim Vehicle Side

4,4 14 hodnotení
Super cena
144,59 € Ušetríte 5,41 €

Saitek Farm Sim Vehicle Side

Patríte medzi žeravých nadšencov skvelej hry Farming Simulátor? V tom prípade by ste mali vyskúšať tento špičkový ovládací panel Saitek. Vďaka nemu si konečne vyskúšate na vlastnej koži, aké je ovládať ťažké stroje priamo od stola vášho počítača. Precízne spracovanie, presné ovládanie a realistický dizajn vás vtiahne priamo do kabíny stroja a vy si tak vychutnáte jedinečný zážitok z hrania. Bočný ovládací panel ponúkne cez prepínače ovládania tempomatu, svetiel, zobrazenie mapy a PDA a mnoho ďalších funkcií. S joystickom sa stanete pánom lesa, pretože umožní ovládanie nakladača, kombajnu, štiepkovače a iné techniky. Jeho súčasťou sú aj dve programovateľné tlačidlá, pomocou ktorých je možné napríklad odopínať náklad alebo prepínať medzi funkciami žeriavu. 

Kľúčové vlastnosti

  • Špičkový ovládací panel za rozumnú cenu
  • Určené pre farmárske simulátory
  • Kvalitné spracovanie
  • Až 25 tlačidiel vrátane joysticku
  • Pripojenie cez USB 2.0
 

Parametre a špecifikácia

Platforma

Platforma PC

Vstupy a výstupy

Pripojenie USB-A

Pripojenie

Typ pripojenia Káblové

Farba

Farba Čierna

Funkcie

Počet tlačidiel 25 ×

Vlastnosti

Typ Radiaca páka
Kód:  MH331j
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  945-000014
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01