Obnoviť stránku

SAGE SKE825BSS

4,6 13 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
122,90 €

SAGE SKE825BSS

Bez rýchlovarnej kanvice si dnes už nikto nevie svoju domácnosť predstaviť. Varná kanvica Sage prináša objem 1,7 l a jednoduché použitie. Bola zhotovená z kvalitného materiálu, akým je nerez. Nielenže vás zaujme svojím vzhľadom, ale tiež oceníte jej praktickosť, neobsahuje nežiaduce, zdraviu škodlivé látky, nezachytí pachy či príchute, a to bez ohľadu na dĺžku doby používania. Antikorové vyhotovenie je elegantné, praktické a bude skvele vynikať v každej kuchyni. Rýchlovarná kanvica Sage dosahuje príkon 2200 W. Vyberateľný filter udrží vodu bez nečistôt či prípadného vodného kameňa. Rýchlovarná kanvica Sage sa môže pochváliť vlastnosťami a funkciami, ktoré z nej robia spoľahlivého a štýlového pomocníka.

Rýchlovarná kanvica SAGE SKE825BSS Vlastnosti/technológia

Zásadné prednosti rýchlovarnej kanvice SAGE SKE825BSS

  • Varná kanvica Sage umožňuje jednoduchú a rýchlu prípravu nápojov
  • Objem kanvice je 1,7 l
  • Na jej výrobu poslúžil kvalitný materiál, konkrétne nerez
  • Rýchlovarná kanvica Sage poteší svojím príkonom 2200 W
  • K jej výhodám patrí vyberateľný filter
  • Skvelou funkciou je možnosť regulácie teploty
  • Zvuková signalizácia vás upozorní na to, že je voda pripravená
  • Nastavená teplota vody bude určitú dobu udržiavaná aj po dokončení ohrevu
  • Príjemné LED osvetlenie pri zapnutí prístroja

Celkom bezpečná rýchlovarná kanvica

Varnej kanvici samozrejme chýbajú bezpečnostné prvky, napríklad automatické vypnutie pri odobratí kanvice počas varu, pri nedostatku vody, pri dosiahnutí bodu varu.

Navrhnutá na spoľahlivú prevádzku a dlhú životnosť

Výhodou je možnosť nastaviť teplotu podľa potreby, môžete si tak vychutnať všetky svoje obľúbené nápoje, od kávy po rôzne druhy čajov. Príjemná je aj zvuková signalizácia, ktorá vám poskytne informáciu o tom, že je voda už pripravená. Aj keď budete mať iné starosti a na vodu zabudnete, nie je nutné opakovane ju ohrievať. Po ohreve kanvica na určitú dobu udrží nastavenú teplotu. Pri zapnutí prístroja sa aktivuje LED podsvietenie, informuje vás o tom, že kanvica pracuje.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Nerez

Vlastnosti

Objem 1,7 l
Vlastnosti Filter
Funkcie Automatické vypnutie, Udržanie teploty, Ochrana proti chodu naprázdno, Ochrana proti prehriatiu, Regulácia teploty, Zvuková signalizácia, Kontrolka chodu
Príkon 2 200 W
Typ filtra Vyberateľný

Farba

Farba Antikoro, Strieborná
Kód:  SASKE825
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SKE825BSS
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03