Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SAGE BTA825BSS

5 6 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
124,90 €

SAGE BTA825BSS

Tiež si radi doprajete chrumkavý toast? S kvalitným opekačom hrianok SAGE BTA825BSS vám bude chutiť ešte viac. Tento perfektný pomocník s pekným príkonom 1 100 W si vás získa dokonale urobenou hriankou práve v takom stupni prepečenia, ako ju máte najradšej. Prípravu výborných raňajok vám uľahčí jednoduché a intuitívne ovládanie niekoľkými tlačidlami. V hriankovači pohodlne pripravíte 2 kusy hrianok zároveň. Môžete si vybrať jednu z 5 úrovní opekania a jeho intenzitu ľahko nastavíte pomocou posuvnej páčky. Vďaka funkcii automatického centrovania navyše máte istotu, že hrianka bude vždy krásne a rovnomerne opečená zo všetkých strán. Už žiadne pripálené okraje. Dobu opekania máte zobrazenú tiež na prehľadnom LED displeji. Spustenie aj zdvih toastu je motorizovaný. Takže po dokončení opekania sa vám hotová hrianka automaticky vysunie von a inteligentný hriankovač SAGE vás navyše vďaka funkcii Toast Ready upozorní na koniec opekanie aj zvukovým signálom. Vďaka štýlovému antikorovému vyhotoveniu sa hriankovač bude krásne vynímať na kuchynskej linke a preto nie je potrebné ho medzi používaním schovávať do skrinky.

Kľúčové vlastnosti hriankovača SAGE BTA825BSS

  • Dizajnový opekač hrianok SAGE BTA825BSS aj pre náročných používateľov
  • Pohodlné a jednoduché ovládanie hriankovača
  • Toastovacie otvory pre 2 toasty
  • 5 voliteľných stupňov opekania
  • Prehľadný LED displej
  • Motorizované spustenie a zdvih toastu
  • Systém automatického centrovania pre rovnomerné opečenie
  • Rozmrazovanie
  • Inteligentné funkcie Lift & Look a Crumpet
  • Vyberateľná miska na omrvinky pre jednoduchú údržbu
  • Príkon 1 100 W
  • Rozmery hriankovača SAGE 28,9 × 17,2 × 19,7 cm

Inteligentné funkcie hriankovača SAGE

Opekač SAGE BTA825BSS vás príjemne prekvapí skvelými funkciami, s ktorými dokážete dokonale prípraviť svoje hrianok. Pomocou tlačidla A Bit More si napríklad môžete toast len ??krátko a do chrumkava dopiecť pridaním jedného toastovacieho cyklu. S funkciou Lift & Look zase kedykoľvek pohodlne skontrolujete stav prepečenia toastu bez toho, aby ste museli prerušiť prevádzku prístroja. Voľba Crumpet vám naopak umožní rozpekať aj rozkrojené bagely alebo žemle. Zostalo vám na opekanie už len pečivo v mrazničke? Nevadí. Stačí zapnúť funkciu rozmrazovania a aj toto je vyriešené. Hriankovač SAGE proste vie, čo máte radi. Vďaka svojim možnostiam si naozaj rýchlo získa obľubu aj medzi náročnými používateľmi.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon 1 100 W
Materiál Nerez
Počet hrianok 2

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie Regulácia opekania, Rozmrazovanie, Tlačidlo okamžitého ukončenia, Automatické vypnutie, Centrovanie, Svetelná signalizácia
Príslušenstvo Vyberateľná miska na omrvinky

Farba

Farba Antikorová

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  SAGBT274
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  BTA825BSS
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17