Obnoviť stránku

SAGAFORM Termotaška na víno ToGo City 5017362

25,75 €

SAGAFORM Termotaška na víno ToGo City 5017362

Štýlová termotaška na víno SAGAFORM City ToGo 5017362 čiernej farby je ideálnym spoločníkom pre piknik či výlety v prírode za teplých letných dní. Uchováva nápoje v požadovanej teplote. V uzavretej termotaške zostávajú príjemne vychladené a vy si tak môžete vychutnať ich čerstvosť a sviežosť. Chladiaca taška ponúka priestor pre dve fľaše na víno alebo dve 1,5 l PET fľaše. Je vyrobená z odolnej polyesterovej textílie v ľanovom dizajne. Zapína sa pomocou praktického zipsového uzáveru. Vďaka rukoväti a ramennému popruhu sa vám bude pohodlne prenášať.

Kľúčové vlastnosti čiernej termotašky na nápoje SAGAFORM City ToGo 5017362

  • Praktická termotaška na víno SAGAFORM City ToGo 5017362 čiernej farby
  • Uchováva nápoje v požadovanej teplote
  • Chladiaca taška je vyrobená z odolného polyesterového materiálu v ľanovom dizajne
  • Kapacita tašky je ideálna pre dve fľaše na víno alebo dve 1,5 l PET fľaše
  • Zapína sa na zips
  • Držadlo a ramenný popruh umožňujú ľahké prenášanie
  • Skvelý pomocník pre piknik

Materiál:
Polyester

Farba:
Čierna

Rozmery:
22 × 11 × 36 cm
Použitie a údržba:
Chladené potraviny vkladajte do termovreciek, termotašiek a termokošov ihneď po vybratí z chladničky. Udržíte tak čo najdlhšie ich optimálnu teplotu. Bezšvový vnútorný povrch zamedzuje tekutinám a kondenzátom preniknúť do vnútorných tepelne izolujúcich vrstiev. Vnútorný povrch umývajte s užitím bežných domácich saponátov. Po umytí nechajte otvorenú tašku dôkladne vyschnúť. Vonkajší povrch utierajte pomocou vlhkej handričky. Tašku neponárajte celú do vody, neumývajte v umývačke a neperte v práčke.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Hmotnosť 0,22 kg
Materiál Syntetický tkanina
Kód:  NAOTE626
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5017362

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17