Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

SAFEWELL Pokladnička 25, modrá

4,7 12 hodnotení
Kúpiť s kódom ALZADNI20
Kód bude uplatnený automaticky.
8,72 €
10,90 €

SAFEWELL Pokladnička 25, modrá

Bezpečnostná schránka SAFEWELL 25 slúži ako domáca pokladnička na šperky či iné cennosti, ale dobre ju využijete aj v kancelárii alebo pri príležitostných predajoch, kedy potrebujete peniaze bezpečne uschovať. Má dostatok miesta, aby sa do nej zmestili ako papierové peniaze, tak aj mince. Pokladnička sa vďaka svojim kompaktným rozmerom ľahko prenáša a uskladňuje. K tomu dopomáha aj praktická rukoväť. Oceníte možnosť uzamknutia pomocou kľúčov, aby sa k vašim cennostiam nikto nepovolaný nedostal. Pokladnička SAFEWELL 25 sa vyrába v niekoľkých farebných variantoch, z ktorých si už každý vyberie tú svoju.

Kľúčové vlastnosti bezpečnostnej schránky SAFEWELL 25 - modrá

  • Pokladnička SAFEWELL 25 je vhodná na papierové peniaze aj mince
  • Kompaktné rozmery a rukoväť uľahčujú prenášanie
  • Uzamyká sa mechanicky pomocou kľúča
  • Vnútri nájdete ďalšie vyberateľný priestor rozdelený do piatich častí
  • Bezpečnostná schránka SAFEWELL 25 je vyrobená z ocele
  • Má prakticky zaoblené hrany

Vnútorné usporiadanie bezpečnostné schránky SAFEWELL 25

Pokladnička SAFEWELL 25 má vo vnútri dostatok miesta pre všetky vaše cennosti. Vďaka vyberateľnej vnútornej časti získate hneď dva priestory na ukladanie peňazí. Na spodnej strane sa pohodlne zmestia papierové peniaze. Keďže je umiestnená pod druhou hornou časťou, sú peniaze o to bezpečnejšie uložené. Horná časť je určená pre mince. Navyše je rozdelená do piatich častí, tak aj mince môžete rozdeliť podľa hodnôt. Vďaka bezpečnostnej schránke SAFEWELL 25 budete mať vo svojich cennostiach vždy prehľad na prvý pohľad.

Kvalitné vyhotovenie pokladničky SAFEWELL 25

Bezpečnostná schránka je vyrobená z kvalitného kovového materiálu z pevnej ocele, tak už vydrží aj menej šetrné zaobchádzanie. Hrúbka ich stien je 0,8 mm. Jej praktický zaoblený tvar pomáha k pohodlnému zaobchádzaniu s pokladničkou bez nebezpečenstva úrazu. Mechanický typ zámku ju robí bezpečnou pred nezvanými votrelcami.


Parametre a špecifikácia

Využitie

Oblasť využitia Zabezpečenie

Vlastnosti

Typ trezora Bezpečnostná schránka, Pokladnička
Ukotvenie Prenosný
Zámok Na kľúč

Vonkajšie rozmery

Vonkajšia výška 9 cm
Vonkajšia hĺbka 18 cm
Vonkajšia šírka 25 cm
Hmotnosť 1,1 kg

Vnútorné rozmery

Vnútorná výška 8,8 cm
Vnútorná šírka 24,8 cm
Vnútorná hĺbka 17,8 cm

Farba

Farba Modrá
Kód:  SAFEWLL009
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  YFC 25 blue

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01