Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

SAFEWELL Elektronický sejf 17 l, biely

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SAFEWELL Elektronický sejf 17 l, biely

Ste v situácii, keď potrebujete bezpečné, ale neveľmi finančne náročné riešenie na schovanie menšieho objemu peňazí a dôležitých dokumentov? Pokiaľ áno, potom je sejf to pravé pre vašu potrebu. Sejf do domácnosti SAFEWELL Elektronický sejf 17 l, biely patrí k produktom, ktoré si medzi používateľmi získali najväčšiu obľubu. Hravo uschová akékoľvek dôležité dokumenty, peniaze alebo šperky nižšej hodnoty. Hotelový sejf SAFEWELL bol vyrobený na jednoduché uschovanie šperkov, dokladov alebo hotovosti. Sejf možno otvoriť aj náhradným kľúčom, čo je taká poistka pre hotelových hostí, ktorí zabudnú kód. Pre čo najväčšiu bezpečnosť je dobré sejf pripevniť do steny. Za spomenutie ďalej stojí, že u sejfu, na rozdiel od trezora, nemôžete očakávať certifikát zámku a plášťa. Nie je ale na mieste sa obávať o bezpečie vašich vecí, fakt chýbajúceho certifikátu je kompenzovaný nižšou obstarávacou cenou sejfu. Otváranie sa deje pomocou elektronického zámku, kam iba zadáte kód. Jednoplášťové opevnenie ho dokáže ochrániť pred vniknutím zo strany. Na privŕtanie tohto modelu dovnútra vám poslúži kotviaci materiál, ktorý je súčasťou balenia. Jediné, čo budete musieť obstarať, je potom vŕtačka. Farba sejfu SAFEWELL Elektronický sejf 17 l, biely je biela. Kvalitná ochrana vám prinesie do života pokoj, vďaka nej sa totiž nemusíte strachovať o svoje cennosti.

Kľúčové znaky SAFEWELL Elektronický sejf 17 l, biely

  • Domáci sejf sa ľahko ovláda a vzhľadom na jeho rozmery ho aj bez problémov schováte
  • U hotelového sejfu len zadáte kód a jednoducho tak uschováte všetky potrebné dokumenty
  • Zamknutie sejfu SAFEWELL Elektronický sejf 17 l, biely sa uskutočňuje pomocou elektronického zámku
  • Osadený jednovrstvovým opláštením
  • V balení nájdete ako príslušenstvo kotviaci materiál
  • Na upevnenie do steny sú pripravení v schránke otvory
  • Objem: 4,6 l

Ďalšie vlastnosti sejfu SAFEWELL Elektronický sejf 17 l, biely

Pred tým, než si zaobstaráte sejf, zamyslite sa nad obsahom, ktorý v ňom budete chcieť uschovať. Sejf SAFEWELL Elektronický sejf 17 l, biely patrí vďaka svojim rozmerom medzi menšie produkty tohto radu. Konkrétne vonkajšie rozmery sú 17 × 23 × 17 cm. Čo sa týka vnútorných rozmerov, tie potom predstavujú 16,8 × 22,8 × 12 cm. Bezpečnosť sejfu spoznáte viac podľa opláštenia než podľa vyššej hmotnosti sejfu. Tá jeho zabezpečenie nezvyšuje. Hmotnosť je skôr praktickou záležitosťou, ktorá vás bude zaujímať napríklad vo chvíli sťahovania. Tento produkt SAFEWELL má od výrobcu hmotnosť 2,6 kg. Celkový objem vecí na uloženie môže dosiahnuť 4,6 l.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela

Vonkajšie rozmery

Vonkajšia výška 17 cm
Vonkajšia hĺbka 17 cm
Vonkajšia šírka 23 cm
Hmotnosť 2,6 kg

Vnútorné rozmery

Vnútorná výška 16,8 cm
Vnútorná šírka 22,8 cm
Vnútorná hĺbka 12 cm

Využitie

Oblasť využitia Zabezpečenie

Vlastnosti

Typ trezora Domáci trezor, Hotelový trezor
Ukotvenie Do steny
Plášť Jednoplášťový
Objem 4,6 l
Zámok Elektronický na kód
Kód:  SAFEWLL002
Produktové číslo:  17NEF white

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11