Obnoviť stránku

SAFESCAN 40H

3,6 10 hodnotení
16,90 €

SAFESCAN 40H

Nakupujete často v zahraničí alebo na miestach, kde sa platí prevažne hotovosťou, a nechcete sa nechať oklamať? Tento prenosný UV detektor falzifikátov vám pomôže odhaliť chýbajúce ochranné prvky na bankovkách, ktoré sú vidieť len pod ultrafialovým svetlom na určitej frekvencii. Na trhoviskách, v baroch, taxíkoch alebo napríklad pri odovzdávaní tovaru sa tak znižuje šanca, že vám niekto podstrčí falošnú bankovku.

Kľúčové vlastnosti

  • Prenosný UV detektor na kontrolu UV prvkov bankoviek
  • Skontrolovať možno aj kreditné karty, identifikačné doklady a ďalšie dokumenty
  • Detektor má aj bielu diódu na vizuálne overenie iných prvkov
  • Vďaka kompaktným rozmerom (16 × 5,6 × 2,2 cm) a nízkej hmotnosti (89 g) ho môžete nosiť všade so sebou
  • Súčasťou balenia je aj praktické pútko na zápästie a stojanček na stôl
  • Napájanie 4 AA batériami

Overí nielen bankovky

UV lampou detektora SAFESCAN 40H si posvietite nielen na UV prvky bankoviek, ale aj na bezpečnostné prvky platobných kariet, cestovných pasov a iných dokumentov. Uvidíte aj UV atrament, ktorý sa používa na označovanie osobných predmetov na určenie vlastníctva alebo na označovanie osôb pri vstupoch na spoločenské akcie. 

Praktická biela dióda

SAFESCAN 40H disponuje aj bielou diódou, ktorá je určená na prezeranie bielych prúžkov, vodoznakov a mikrotlače zapracovaných do väčšiny dnešných bankoviek.

 
Kód:  QT193n
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  130-0444
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17