Obnoviť stránku

SAFESCAN 155-S čierna

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SAFESCAN 155-S čierna

Pomocou tohto automatického detektora falzifikátov odhalíte falošné bankovky piatich rôznych mien. Spoľahlivá kontrola infračerveného a magnetického atramentu, kovového prúžku, veľkosti, farby, hrúbky a vodoznaku zaručí, že žiadny falzifikát nezostane neodhalený. V priebehu pol sekundy máte istotu, či je daná bankovka pravá. Technológia je natoľko spoľahlivá, že rozpozná aj bankovky, ktoré sú zlepené k sebe alebo preložené napoly.

Kľúčové vlastnosti

  • Automatický detektor falzifikátov bankoviek
  • Deteguje CZK, EUR, RON, PLN, HUF, pole pôsobnosti je možné rozšíriť
  • Aktualizácia pri zavedení nového ochranného prvku bankovky
  • 100 % spoľahlivosť preukázaná náročným testovaním v popredných centrálnych bankách
  • Kontrola bankovky trvá len 0,5 sekundy
  • Jednoduché ovládanie
  • Kompaktné rozmery (159 × 128 × 83 mm) a nízka hmotnosť (620 g)
  • Napájanie z elektrickej siete (220 – 240 V), adaptér je súčasťou balenia
  • Prevádzka aj na vstavaný akumulátor s výdržou až 30 hodín. Akumulátor nie je súčasťou balenia tohto detektora, ale je to produkt, ktorý je možné dokúpiť zvlášť

100 % spoľahlivosť

Detektor SAFESCAN 155-S sa testovaním v popredných centrálnych bankách ukazuje ako 100 % spoľahlivý. Zakaždým prešiel na jednotku s hviezdičkou, pretože sa nenechal oklamať ani v jednom prípade. Detektor rozpoznáva nasledujúce meny: CZK, EUR, RON, PLN, HUF, ale ak potrebujete kontrolovať nejakú ďalšiu menu, je možné jej rozpoznávanie dodať jednoduchým rozšírením. Samozrejmosťou je aktualizácia systému. Hneď,keď niektorá bankovka dostane nový ochranný prvok, dostanete upozornenie a jediné, čo treba, je prepojiť detektor s počítačom pomocou USB alebo vložiť SD kartu s príslušnou aktualizáciou.

Jednoduché ovládanie a prevádzka na akumulátor

Ovládanie detektora je jednoduché a skutočne intuitívne. Na všetko stačia tri tlačidlá a veľký displej s jasným zobrazením. Na ňom uvidíte všetko, čo potrebujete vedieť: menu, hodnotu bankovky, počet preverených bankoviek a celkovú nominálnu hodnotu. Vďaka kompaktným rozmerom nebude detektor zaberať veľa miesta. Navyše je vybavený akumulátorom, ktorý vystačí až na 30 hodín prevádzky, preto môžete bankovky overovať aj bez prístupu do elektrickej siete. (Akumulátor nie je súčasťou balenia tohto detektora, ale je to produkt, ktorý je možné dokúpiť zvlášť).

 
Kód:  QT193p
Produktové číslo:  112-0529
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07