Obnoviť stránku

SAFESCAN 1200

Príslušenstvo k tovaru

SAFESCAN 1200

Mobilná počítačka a triedička mincí je rýchla a spoľahlivá. Ušetrí váš čas a eliminuje chyby zavinené ľudským faktorom pri prepočítavaní peňazí na konci smeny či v zmenárňach. Priestorný zásobník pojme až 500 mincí, ktoré prepočíta počas chvíľky. Dokáže spočítať až 220 mincí za minútu. Výhodou je, že mince nemusíte vopred nijako porovnávať. Jednoducho ich vysypete z vašej pokladnice či tašky do zásobníka a stlačíte tlačidlo Štart.

Kľúčové vlastnosti

  • Rýchle, spoľahlivé a efektívne počítanie a triedenie mincí
  • Automatické dávkovanie
  • Kapacita pre 300 - 500 mincí
  • Pre mince CZK
  • Funkcia autostop pri naplnení priehradky
  • Prehľadný LCD displej na ovládanie
  • Podrobné vykazovanie

Nechajte si vypočítať presnú dávku

Pri triedení si môžete nechať napočítať iba určitú dávku, ktorú potrebujete. Stačí stlačiť tlačidlo "Zväzok" a zadať požadované číslo pre každú nominálnu hodnotu mince. Počítačka už sa o všetko ostatné postará sama a pri každom dosiahnutí naprogramovanej čiastky sa automaticky zastaví. Inteligentný systém dávkovania funguje aj bez nastavenia, kedy sa po naplnení priehradky počítačka tiež automaticky zastaví a bude pokračovať, až po vyprázdnení priehradky. Po dokončení počítania si nechajte zobraziť celkový počet a hodnotu spočítaných mincí, vrátane jednotlivých typov mincí.

Parametre a špecifikácia:
Pre mince:
CZK
Rozmery:
35,5 × 33 × 26,6 cm
Hmotnosť:
5 kg
Napájanie:
AC 220 V - 240 V
Obsah balenia:
SAFESCAN 1200
Manuál

 
Kód:  QT191b
Produktové číslo:  113-0420
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12