Obnoviť stránku

Saeco Xelsis Suprema SM8889/00

4,2 9 hodnotení
Doprava
zadarmo
Garancia najlepšej ceny
1 759 €

Saeco Xelsis Suprema SM8889/00

Saeco Logo

Saeco Xelsis
Inteligentný automatický kávovar s plne dotykovým displejom a WiFi pripojením

SM8889/00

Vyššia úroveň inteligentnej personalizácie

Luxusný automatický kávovar Saeco Xelsis Suprema sa hrdo hlási k odkazu talianskych kávových majstrov. Každú šálku kávy pripravuje s maximálnou možnou autenticitou. Prístroj sa vyznačuje do detailu prepracovaným dizajnom a výnimočne ľahkým ovládaním a údržbou. Kávovar automatický má zabudovaný luxusný displej s uhlopriečkou 7,8” s farebným podsvietením, komunikáciou v slovenskom jazyku a zrozumiteľnými ikonami. Príprava kávysnáď ani nemôžebyť jednoduchšia! Jediným dotykom zahájite prípravu jedného z 22 lahodných kávových nápojov a každý z nich si navyše môžeteľahkoupraviť presne na mieru vašim chutiam, od intenzity a sily kávy až po množstvo mliečnej peny a objem nápoja vďaka inovatívnej funkcii Coffee Equalizer™. Jedinečná technológia Bean Maestro povyšuje prípravu kávy na úplne novú úroveň: prispôsobuje prípravu nápoja podľatypu vybraných kávových zŕn. Vďaka tomu z každého jedného zrnka získa maximum chuti a arómy. Ak často popíjate kávu s návštevou alebo rodinnými príslušníkmi, oceníte funkciu LatteDuo na prípravu dvoch šálok kávy naraz. Svoje obľúbené nastavenia si môžete jednoducho uložiť dopamätekávovaru. Prístroj má zabudované WiFi pripojenie a umožňuje zisťovať dostupnosť príslušenstva. Vďaka pripojeniu apravidelnejaktualizáciiprístroja sa môžete každý rok tešiť aj na viac ako 12 sezónnych inšpiratívnych kávových receptov*, ako sú napríklad frappé alebo ľadový mätový koktail. Čistenie mliečneho okruhuprístrojajeveľmijednoduché vďaka technológii HygieSteam, ktorá automaticky udržuje perfektnú čistotu za pomoci prúdu hygienickej pary. Patentované vodné filtre AquaClean preukázateľne spomaľujú usadzovanievodnéhokameňaa zaisťujú perfektný dlhodobý chod prístroja.

Automatický kávovar Saeco Xelsis SM8889/00
Saeco Xelsis Suprema SM8889/00

22 lahodných kávových nápojov jediným stlačením tlačidla

chytrý kávovar Saeco Xelsis Suprema SM8889/00

Intuitívna personalizácia prostredníctvom 7,8” dotykového displeja s WiFi

smart kávovar Saeco Xelsis Suprema SM8889/00

Funkcia BeanMaestro dostane z vašich kávových zŕn maximum chuti a arómy

Saeco Xelsis Suprema SM8889/00

prehrať video

Automatický kávovar Saeco Xelsis Suprema SM8889/00

22 kávových nápojov a ich prispôsobenie

Inteligentný automatický kávovar Saeco Xelsis Suprema ponúka 22 lahodných kávových nápojov, ktoré pripravíte jednoduchým stlačením tlačidla na dotykovom displeji. Taká bohatá ponuka uspokojí úplne všetkých, náročných kávových gurmánov aj tých, ktorých baví objavovať nové chuťové kombinácie. Medzi nápojmi nájdete Americano, Café au Lait, Café Cortado, Caffe Latte, Cappuccino, Espresso, Espresso doppio, Espresso Lungo, Espresso Macchiato, Flat White, Latte Macchiato a ďalšie špeciality. Mimoriadne praktická je aj voľba na prípravu nápojadocestovného hrnčeka.

Automatický kávovar Saeco Xelsis Suprema SM8889/00

12+ inšpiratívnych kávových špecialít navyše*

Objavujte nové chute a skúšajte originálne kávové nápoje! Kávovar štandardne ponúka prípravu 22 lahodných kávových nápojov a každý rok navyše dostanete k dispozícii viac ako 12 ďalších inšpiratívnych receptov.* Čo tak vyskúšať osviežujúci Frappé alebo ľadový mätový koktail s kávou?

Automatický chytrý kávovar Saeco Xelsis Suprema SM8889/00

Jednoduché vyladenie nápojov do posledného detailu

Inteligentný automatický kávovar Saeco Xelsis Suprema sa vyznačuje prepracovaným talianskym dizajnom a luxusnými materiálmi. Prístroj má zabudované WiFi pripojenie a je vybavený veľkým displejom s uhlopriečkou 7,8”. Ten je plne dotykový, farebný a podsvietený . Ovládanie je mimoriadne intuitívne, a aby ste si s prístrojom rozumeli ešte viac, komunikuje s vami v slovenskom jazyku. Príprava kávy už ani nemôžebyť jednoduchšia. Každý nápoj môžete vďaka unikátnej funkcii Coffee Equalizer™ vyladiť do posledného detailu. Jednoduchými pár dotykmi upravíte silu, objem,teplotuaj intenzitu kávy, objem mlieka či mliečnej peny. Vaše možnosti sú takmer nekonečné!

Automatický kávovarSaeco Xelsis Suprema SM8889/00

Inovatívna technológia Bean Maestro

Jedinečná technológia Bean Maestro pomáha získať z vašich kávových zŕn to najlepšie: teda tú najlahodnejšiu chuť a dokonalú arómu . Vďaka nej budete mať istotu, že sú vami zvolené zrnká kávy pripravované optimálnym spôsobom. Kávovar na zrnkovú kávu automaticky upravuje nastavenie sparovania s ohľadom na ich typ a jedinečné vlastnosti. Každá vaša šálka horúceho nápoja bude skrátka chutiť skvele.

Automatický kávovar Saeco Xelsis Suprema SM8889/00

Keramický mlynček s 12 stupňami hrubosti mletia

Mlynček plnoautomatického kávovaru Saeco Xelsis Suprema je vyrobený zo 100 % keramiky, ktorej vlastnosti sú na mletie kávových zŕn výnimočne vhodné. Keramika je veľmi odolný materiál, pri ktorom nehrozí prehrievanie, ktoré by menilo chuť či arómu kávy. Môžete si vybrať jedno z 12 rôznych nastavení hrubosti mletia a vždy si tak dopriať presne takú kávu, na akú máte právechuť.

Automatický kávovar Saeco Xelsis Suprema SM8889/00

Mimoriadne intuitívne a zrozumiteľné ovládanie

Kávovar na zrnkovú kávu Saeco Xelsis Suprema je sofistikovaný prístroj s veľmi jednoduchým a intuitívnym ovládaním. Je navrhnutý na maximálne jednoduchú prípravu najrôznejších typov kávových nápojov a jednoduché prispôsobenie na mieru vašim jedinečným chutiam. Takmer akýkoľvek kávový nápoj pripravíte niekoľkými dotykmi na prehľadnom displeji s farebnými ikonami a pokynmi v slovenskom jazyku. Svoju vysnívanú šálku kávy si bezproblémov navolí naozajkaždý.

Automatický kávovar Philips Series 2200 LatteGo EP2232/40

Originálne príslušenstvo

Predĺžte životnosť svojho kávovaru Saeco a vychutnajte si kávu vždy v tej najlepšej kvalite. Maximálnu životnosť a bezpečnosť kávovarov Saeco zaistíte použitím originálneho príslušenstva Saeco, ktoré prístroj udrží v čistote a dobrom prevádzkovom stave.

Automatický kávovar Saeco Xelsis Suprema SM8889/00

Jednoduchá údržba prístroja vďaka filtrom AquaClean

Každý kávovar treba pravidelne odvápňovať, aby bol zaistený dlhodobo špičkový chod. Inteligentný automatický kávovar Saeco Xelsis Suprema SM8889/00 preto využíva unikátny filter AquaClean, ktorý si spoločnosť Philips nechala dokonca patentovať. Spoľahlivo spomaľuje tvorbu vodného kameňa a plnoautomatický kávovar navyše aktuálnu potrebu odvápnenia automaticky monitoruje. Ak filter meníte vždy, keď vás na to prístroj upozorní, proces odvápňovania bude treba spustiť až po 5 000 šálkach kávy.**

Automatický kávovar Saeco Xelsis Suprema SM8889/00

Automatické čistenie okruhu mlieka vďaka systému HygieSteam

Príprava kávových nápojov s horúcim mliekom či nadýchanou mliečnou penou je veľmi jednoduchá a nie je náročná na údržbu. Inteligentný plnoautomatický kávovar Saeco Xelsis Suprema totiž využíva funkciu HygieSteam, ktorá po každej príprave mliečneho nápoja automaticky vyčistí okruh mlieka prúdom hygienickej pary. Dosahuje tak perfektné výsledky a dokáže zlikvidovať až 99,99 % mikroorganizmov.*** Behom okamihu je prístroj pripravený prichystať ďalší lahodný nápoj s perfektnou chuťou.

Automatický kávovar Saeco Xelsis Suprema SM8889/00

Funkcia LatteDuo zaistí prípravu dvoch šálok kávy naraz

Pokiaľ často pripravujete viac šálok kávy naraz, funkciu LatteDuo si zamilujete. Jediným stlačením tlačidla zahájite prípravu dvoch lahodných nápojov naraz, a to vrátane obľúbeného Cappuccina alebo Latte Macchiata s hodvábne jemnou krémovou vrstvou našľahaného mlieka. Káva budete pripravená behom okamihu, a vy budete môcť všetku svoju pozornosť venovať vašej milej spoločnosti.

Automatický kávovar Saeco Xelsis Suprema SM8889/00

Vždy čerstvá aróma kávy

Aróma uzáver chráni vaše čerstvé kávové zrná a zabezpečí, aby si v priebehu času uchovali svoju pôvodnú arómu. Zároveň znižuje hluk pri mletí. Testované talianskym laboratóriom Centro Studi Assaggiatori – talianski ochutnávači kávy potvrdzujú, že prístroj Saeco pripraví každý typ zrna v požadovanej vysokej kvalite.

Technické špecifikácie

Všeobecné špecifikácie

Nastavenie prispôsobené nápoju

Nastaviteľné množstvo peny,
nastaviteľná sila kávy,
nastaviteľná veľkosť šálky,
nastaviteľná teplota,
nastavenie poradia mlieka/kávy,
nastaviteľná chuť kávy

Časti, ktoré je možné umývať v umývačke

Odkvapkávač + mriežka, karafa na mlieko + veko, hygiesteam nádoba + držiak, nádoba na kávovú usadeninu, odmerka

Typ karafy

Externá nádoba na mlieko

Typ displeja

TFT

Maximálna výška šálky

15 cm

Používateľské rozhranie

Displej dotykovej obrazovky

Technické údaje

Kapacita karafy na mlieko

0,6 l

Kapacita nádoby na odpad

12 porcií

Kapacita nádoby na odkvapkávanie

700 ml

Kompatibilita filtrov

AquaClean

Kapacita kávových zŕn

450 g

Objem nádržky na vodu

1,7 l

Rozmery výrobku (Š × H × V)

287 × 487 × 396 mm

Nastavenia

Nastavenie sily

5

Nastavenie mlynčeka

12

Nastavenie arómy predsparením

Áno

Nastavenie teploty

3

Používateľské profily

8

Dĺžka kávy a mlieka

Nastaviteľná

Ďalšie funkcie

Automatické oplachovanie a odstraňovanie vodného kameňa

Áno

Rýchly ohrievač

Áno

Možnosť mletej kávy

Áno

Vyberateľná sparovacia jednotka

Áno

LED svetlo na náustku

Áno

Aróma veko

Áno

Podpora udržateľného rozvoja

Energetický štítok

Trieda B

Nastavenie ECO

Áno

Krajina pôvodu

Vyrobené v

Taliansko

SERVIS

2-ročná celosvetová záruka

Áno

Ďalšie špecifikácie

*12+ nových inšpiratívnych kávových nápojov ročne. K dispozícii iba pre registrované a pripojené zariadenia s najnovšou softvérovou aktualizáciou.
** 99,9999 % mikroorganizmov na základe laboratórnych testov.
*** Vychádza z 0,1 l šálok a 8 náhradných filtrov, vymeniteľných približne každé 3 mesiace, podľa indikácií kávovarom. Pre 8 filtrov sa automaticky deaktivuje alarm na odstránenie vodného kameňa. Po 8 filtroch prístroj proces odstraňovania vodného kameňa znovu aktivuje.


Parametre a špecifikácia

Typ kávovaru

Typ Automatický
Vyhotovenie Voľne stojací
Určenie Do domácnosti

Dizajn

Dizajn Klasický

Vlastnosti

Príkon 1 500 W
Tlak čerpadla 15 bar
Objem nádržky na vodu 1,7 l
Objem nádoby na mlieko 0,6 l
Materiál Kov
Kapacita zásobníka na kávové zrná 450 g

Funkcie

Všeobecné funkcie Funkcia horúcej vody, Príprava dvoch šálok naraz, Požívateľské profily, Automatické vypnutie, Nastavenie obľúbených nápojov, inteligentný
Chuť nápoja Nastaviteľnosť teploty nápoja, Nastaviteľnosť pomeru kávy a mlieka, Nastaviteľnosť veľkosti nápoja, Nastaviteľnosť intenzity/množstva kávy
Funkcia údržby a čistenia Signalizácia potreby odvápnenia/čistenia, Automatické preplachovanie, Kontrola výmeny vodného filtra
Počet používateľských profilov 8

Nápoje

Typ nápoja Espresso, Mliečne kávové nápoje

Receptúry

Minimálny počet receptúr 22
Mliečne receptúry Espresso Macchiato, Latte Macchiato, Caffe latte, Cappuccino, Flat White
Nemliečne receptúry Espresso, Ristretto, Americano, Lungo
Ostatné receptúry Teplé mlieko, Mliečna pena, Horúca voda/čaj

Výbava

Všeobecná výbava Nádoba na vodu, Integrovaný mlynček na kávu, Mliečne riešenie
Používateľské rozhranie dotykový displej, Dotykový ovládací panel s ikonami
Príprava nápoja Výškovo nastaviteľný podstavec, Odkladacia plocha na šálky
Mliečne riešenie Mliečny systém
Údržba a čistenie Systém odvápnenia, Možnosť použitia vodného filtra

Mlecí systém

Materiál mlecieho mechanizmu Keramika
Stupne hrubosti mletia 12
Funkcie mlynčeka Nastaviteľná hrubosť mletia
Výbava mlynčeka Hermeticky uzavretý zásobník na zrnkovú kávu

Príslušenstvo v balení

Obsah balenia Odmerka na mletú kávu, Tuba vazelíny HD5061/01, Tester tvrdosti vody HD5085/01, AquaClean Originál vodný filter Philips, Saeco CA6903/10, Karafa na mlieko CP0587, Trubička na mlieko

Pripojenie a kompatibilita

Pripojenie WiFi

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 48,7 cm
Šírka 28,7 cm
Výška 39,6 cm
Hmotnosť 11,25 kg
Maximálna výška priestoru na šálku 15 cm

Farba

Farba Titánová

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  PHIAK816
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SM8889/00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16