Obnoviť stránku

SAE Transport

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SAE Transport

Odolný pracant

Multikoptéra zo série SAE Transport je stroj s naozaj vynikajúcim pomerom ceny a výkonu. Doba letu až 30 minút na jedno nabitie, jedinečná odolnosť proti dažďu, mrazu a snehu, vstavaný GPS prijímač a kamera Helicam HD, to sú hlavné prednosti tohto výborného stroja.

Kľúčové vlastnosti

  • Odolnosť proti dažďu, mrazu a snehu
  • Vstavaný GPS prijímač
  • Dosah ovládača až 3 km
  • 3 osý diaľkovo ovládaný držiak kamery
  • Akčná kamera Helicam HD

Múdra multikoptéra

Prepracovaný systém riadenia s vstavaným GPS modulom ponúka skvelé funkcie ako je automatická stabilizácia polohy, fixácia zvolenej výšky alebo automatický návrat do východiskovej pozície. Špeciálne diaľkové ovládanie umožňuje prenos živého obrazu z kamery pripevnené k stroju, na displej umiestnený priamo na diaľkovom ovládaní. Preto vždy budete vedieť, kam stroj mieri a ovládanie bude veľmi jednoduché.

Vynikajúci dosah za každého počasia

Stroj môžete ovládať až na úctyhodnú vzdialenosť 3000 metrov. V prípade, že by došlo k strate spojenia medzi strojom a diaľkovým ovládaním, sa vďaka vstavanému GPS modulu stroj sám vráti na štartové miesto. Odolná konštrukcia stroja umožňuje spoľahlivé využitie v daždi, mraze alebo snehu. GPS modul tiež umožňuje automatický prelet preddefinovaných bodov.

Povinnosti, ktoré musia byť dodržané pri obsluhe dronov, nájdete tu.

Parametre a špecifikácia

Obsah balenia

Obsah balenia Batéria do drona, Batéria do ovládača
Kód:  CVI815
Produktové číslo:  SAEtransport

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02