Obnoviť stránku

SAE FPV Šport

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SAE FPV Šport

SAE, špičkový výrobca multikoptér a dronov, predstavuje novú edíciu SAE VISION MINI. Ako jednu z noviniek predstavuje kvadrikoptéru s označením SAE FPV Sport. Táto kvadrikoptéra je určená pre profesionálne poletovanie aj nakrúcanie videa a fotografovanie. Jej základom je škrupinový výlisok z odolného plastu, ktorý nesie striedavé motory zaisťujúce vysoký výkon a nízku spotrebu, riadiacu elektroniku, pohonný akumulátor 5600 mAh a prípadné "užitočné zaťaženie".

Kvalitný profesionál

Profesionálna kvadrikoptéra je vhodná na prieskum terénu záchranných operácií a nadobúdania špionážnych fotografií. Neoceniteľnú službu splní aj pri natáčaní filmov alebo rôznych videí. Tento stroj môžete bezproblémovo ovládať až do vzdialenosti 1 km od ovládača. Batérie poskytujú dostatočnú výdrž 30 minút letu. Vďaka robustnej a kvalitnej konštrukcii môže kvadrikoptéra lietať aj v daždi, hmle, počas sneženia a mrazu.

Jednoduché ovládanie

Používanie kvadrikoptéry vám uľahčí niekoľko prepracovaných letových funkcií. S využitím autopilota sa stroj sám vráti na štartovaciu pozíciu. Oceníte možnosť ukotvenia stroja na určitej pozícii, kedy je stroj automaticky vyrovnávaný a vy sa môžete venovať obsluhe fotoaparátu či kamery.

Výbornú "čitateľnosť" polohy modelu zaisťujú LED svetlá na spodnej strane. Riadiaca jednotka, samozrejme stráži napätie napájacieho akumulátora a v prípade potreby vám dá na vedomie, že je na čase pristáť.

Pre ovládanie modelu slúži šesťkanálový vysielač s frekvenciou ovládania 2,4GHz alebo 5,8 - 6 GHz s dvoma krížovými ovládačmi pre riadenie základných funkcií a pohybov.

Kvalitná SONY kamera s ovládaním z krajiny.
Pre nakrúcanie videa je k modelu dodávaná sada s FPV SONY kamerou, ktorá prenáša obraz z kvadrikoptéry bezdrôtovo na ovládač so siedem palcovým displejom.


Doplňujúce informácie:

  • Doba letu až 30 minút!
  • Odolnosť proti dažďu
  • 6 kanálové ovládanie
  • Frekvencia ovládanie 2,4GHz alebo 5,8 - 6 GHz
  • Alarm pri nízkom napätí batérie
  • Možnosť letu až do vzdialenosti 1000 metrov od ovládača
  • Poloautomatická funkcia letu
  • Sada FPV SONY


Obsah balenia:
Kvadrikoptéra SAE PROFESSIONAL
5600mAh dobíjacie batérie
2,4GHz alebo 5,8 - 6 GHz diaľkový ovládač
Sieťový adaptér
Sada 2 náhradných vrtúľ
Sada FPV SONY

Kód:  CVI822
Produktové číslo:  SAEfpvsport

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01