Obnoviť stránku

Sada LCD televize Samsung LE40R71B a DVB-T Set-Top boxu

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sada LCD televize Samsung LE40R71B a DVB-T Set-Top boxu

Ultratenký LCD televízor s uhlopriečkou 101 cm, formátom 16:9 dodávaný spolu s kvalitným DVB-T set-top boxom pre príjem digitálneho vysielania.
Vďaka hodnotám kontrastu (800:1) a jasu (500 cd / m 2) má perfektně ostrý a jasný obraz, bez šumov a nepresností a nespôsobuje únavu očí pri dlhšom monitorovanie ako klasické televízory.Širokouhlý formát 16:9 umožňuje sledovanie väčšiny DVD filmov na celej obrazovke bez pruhov, skreslenia alebo deformácie.Pre maximálnu kvalitu obrazu predovšetkým z DVD prehrávačov je k dispozícii režim Progressive Scan.Rýchla doba odozvy (pouhých 8 ms) zabezpečuje vynikajúci obraz v dynamických scénach filmov i hier.Zariadenie podporuje funkcie ako obraz v obraze (PIP), technológiu DNIe alebo možnosť zmrazenia obrazu.Vstavaný teletext má pamäť na 1000 strán.Televízia podporuje technológiu HDTV.
Vstavané stereo reproduktory majú výkon 2x 10 W s efektom SRS TruSurround XT.Samozrejmosťou sú video vstupy / výstupy pre pripojenie DVD prehrávačov / rekordérov, kamier a ďalších zariadení.Dva kombinovanej SCART konektory, kompozitné aj S-video vstup, HDMI alebo VGA D-Sub konektor pre pripojenie počítača.Pre maximálne pohodlie je možné všetky funkcie ovládať priloženým diaľkovým ovládačom.
Súčasťou balenia je aj kvalitné externé DVB-T Set-Top box, vďaka ktorému je možné naplno využiť vysokú kvalitu zobrazenia digitálneho vysielania.
Formát DVB-T predstavuje budúcnosť televízneho vysielania.Jedná sa o priame pozemné vysielanie MPEG2 video streamu so špičkovou kvalitou obrazu.Keďže všetko prebieha digitálne, kvalitu obrazu neovplyvňuje rušenie, odrazy a podobne.Navyše nie je potrebné inštalovať novú anténu, systém je plne kompatibilný so všetkými anténovým systémami klasickej analógovej televízie.
Parametre a špecifikácie:
Obrazovka:
Typ:LCD PVA
Uhlopriečka:40 "(101 cm)
Formát:16:9
Rozlíšenie:1366 x 768 bodov
Pozorovací uhol:170 ° / 170 °
Jas:500 cd / m 2
Kontrast:800:1
Zvuk:
Vstavané stereo reproduktory
Výkon:2x 10 W
SRS TruSurround XT
Funkcia:
Progressive scan
3D hrebeňový filter
Zmrazenie obrazu
Obraz v obraze (PIP)
Teletext (pamäť na 1000 strán textu)
DNIe technológia
Podpora HDTV
Rozhranie:
2x SCART vstup / výstup
1x S-video vstup
1x Komponentní video vstup
1x VGA D-Sub
1x HDMI
1x Anténní výstup
Spotreba:
Max.240 W
Rozmery:
989 x 333.1 x 762.6 mm
Hmotnosť:
27,2 kg
Parametre a špecifikácie Set-Top boxu:
Tuner: Typ:DVB-T Rozsah frekvencií:50 - 860 MHz Formát:PAL
Pamäť:
Flash:8 MB
SDRAM:16 + 8 MB
Vstupy / výstupy:
2x SCART
1X HDMI
1x Digitálny optický audio výstup
1x Servisní RS-232 port (pro update firmwaru)
Spotreba:
V prevádzke pri nahrávaní:15 W
Stand-by:3 W
Rozmery:
270 x 200 x 40 mm
Poznámka:Pred kúpou sa informujte o dostupnosti digitálneho vysielania vo Vašej lokalite, napr/ / www.digitalnitelevize.sk / "> tu.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 40 " (101,6 cm)
Kód:  WH640b
Produktové číslo:  LE40R71B
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06