Obnoviť stránku

S.O.S. DENTI Teeth & Gums s chlórhexydinom 0,12 % 75 ml

Garancia najlepšej ceny
Novinka
3,79 €

S.O.S. DENTI Teeth & Gums s chlórhexydinom 0,12 % 75 ml

Zubná pasta spolu s kefkou patrí neodmysliteľne k rannej a večernej rutine. Porozhliadnite sa po takej, ktorá vyhovuje vašim požiadavkám. Zubná pasta S.O.S. DENTI na odhalené krčky sa pýši obsahom látok mierniacich citlivosť zubov uzatváraním dentínových kanálikov. Jedinci so zvýšenou tendenciou k zubným kazom určite ocenia vyšší obsah aminfluoridov, ktoré majú za následok zníženie množstva baktérií, a tým aj zníženú kazivosť zubov. Bezpochyby vás poteší, že je úplne bez sulfátov. Uľaví vám od zápalu ďasien. Prináša kompletnú ochranu, pôsobí ako prevencia a tiež včas zastavuje krvácanie ďasien. Zbavuje okraj ďasien usadenín bakteriálneho povlaku a pevne utesňuje miesto medzi zubami a ďasnami. Na zachovanie zdravého chrupu, sviežeho dychu a bielych zubov vyskúšajte pastu na zuby S.O.S. DENTI v kombinácii so zodpovedajúcou zubnou kefkou.

Zásadné vlastnosti zubnej pasty S.O.S. DENTI Teeth & Gums s chlórhexydinom 0,12 % 75 ml

  • Zubná pasta S.O.S. DENTI pre mužov je vyvinutá špeciálne na mužské potreby
  • Jej účinné zloženie zabraňuje vzniku zubného kazu
  • Neobsahuje sulfáty
  • Uľavuje od zápalu ďasien
  • Zubná pasta S.O.S. DENTI udrží zuby zdravé pre krásny úsmev

Zloženie

GLYCERÍN, AQUA, HYDRATOVANÝ OXID KREMIČITÝ, CI 77220, HYDROXYETHYLCELLULOSE, AROMA, CI 77891, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM MONOFLUOROPHOSPHATE, SODIUM saccharine, SODIUM CARBONATE, CHLORHEXIDINE DIGLUCONATE, SODIUM fluoridy, LIMONENE, CI 45430.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty Na obnažené krčky

Vlastnosti

Vlastnosti Ochrana pred zubným kazom, Bez sulfátov, Protizápalová
Kód:  ZUB2143
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8002140041501

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08