Obnoviť stránku

Archív - Ryžovary

Ryžovar je typ hrnca, ktorý funguje na princípe varenia na pare. Ryžu za vás uvarí tak, aby v nej zostali všetky potrebné vitamíny a minerály. Jednou z najpoprednejších funkcií ryžovarov je schopnosť rozpoznať, ako dlho je nutné ryžu variť, aby nedošlo k prevareniu. Prečo do svojho kuchynského vybavenia zaradiť aj hrniec na ryžu a na čo si dať pri výbere pozor? Čítajte ďalej a dozviete sa viac.

Spresniť parametre
73 položiek

Archív - Ryžovary

Ryžovary sú špeciálne hrnce na varenie ryže, ktoré fungujú na princípe varenia v pare. Ak máte tento pokrm radi a chcete si uľahčiť jeho prípravu, hrniec na varenie ryže je pre vás ideálnym pomocníkom do kuchyne. Ryžovar vás ušetrí od pripálených hrncov a ryže bez chuti. Objavte výbornú chuť kvalitnej ryže, tak, ako je zvykom v krajinách, kde je konzumácia ryže tradíciou. Varič ryže je vhodný pre všetky druhy ryže, a pritom si jeho použitie rýchlo osvojíte.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04