Obnoviť stránku

Rýchlovarné kanvice Tefal

Tefal kanvica s reguláciou teploty

Rýchlovarné kanvice Tefal

Rýchlovarné kanvice Tefal ponúkajú množstvo dizajnových aj funkčných možností. Od praktických plastových kanvíc cez antikorové až po dizajnové sklenené. Sklenené rýchlovarné kanvice Tefal majú efektné podfarbenie, ktoré nielen dobre vyzerá, ale aj signalizuje, že je kanvica zapnutá. V neposlednom rade nájdete v ponuke varných kanvíc Tefal aj modely dvojstenné, ktoré sú chladné na dotyk, alebo s nastavením teploty a digitálnym displejom, ktoré sú vhodné napríklad na prípravu detských pokrmov, alebo sypaných čajov.

Dizajnová rýchlovarná kanvica Tefal

Elegantný dizajn, kvalitné spracovanie a dôraz na inovácie značky Tefal

Jednou z hlavných misií značky Tefal je dodávať kvalitné, inovatívne produkty do každej domácnosti. Rýchlovarné kanvice Tefal sa teda pýšia nielen prvotriednymi funkciami, ale aj moderným a funkčným dizajnom. Ponúka aj produktové rady zamerané na jednoduchšie používanie s výraznými vizuálnymi prvkami, či kanvice sklenené alebo antikorové, navrhnuté pre krásnu estetiku vašej kuchyne. Nechýbajú ani funkcie nastaviteľnej teploty, LCD displej, či LED podsvietenie.

Dvojstenné rýchlovarné kanvice Tefal chladné na dotyk

Dvojstenné rýchlovarné kanvice Tefal si obľúbite. Skladajú sa z vnútornej nádoby z nehrdzavejúcej ocele so skvelými termoregulačnými vlastnosťami a vonkajšej dizajnovej vrstvy. Vďaka tomu je rýchlovarná kanvica Tefal na povrchu vždy bezpečná na dotyk a preto sa o ňu nikdy nepopálite, zatiaľ čo voda vo vnútri zostane stále horúca.

Tefal rýchlovarná kanvica dvojstenná
Rýchlovarná kanvica Tefal

Aké funkcie vám rýchlovarná kanvica Tefal ponúkne?

Značka Tefal myslela pri výrobe aj na prvotriedne funkcie. Rýchlovarná kanvica Tefal môže okrem prehľadného displeja alebo LED podsvietenia disponovať reguláciou a možnosťou udržania teploty až po dobu 30 minút, automatickým otváraním veka, alebo vypnutím a ochranou pred prehriatím. Chváli sa tiež nadštandardným objemom a vysokým výkonom, teda zvládne vo veľmi krátkom čase ohriať veľké množstvo vody aj pre vašu návštevu.

Spresniť parametre
33 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14