Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Nerezové rýchlovarné kanvice

Nerezové rýchlovarné kanvice sa vyznačujú kvalitným vyhotovením. Antikoro je aj pri extrémnych teplotách stabilný materiál, je zdraviu neškodný a skvele sa udržuje. Máte na výber zo širokej palety produktov, naprieč všetkými farbami, funkciami a technickými parametrami.

Pokračovať
Spresniť parametre
394 položiek

Nerezové rýchlovarné kanvice

Život bez rychlovarnej kanvice je dnes už nepredstaviteľný. Zásluhou vývoja sú dnes rýchlovarné kanvice vybavené funkciami, ktoré ešte pred niekoľkými rokmi boli pre bežného spotrebiteľa nedostupné. Čoraz obľúbenejšie sú nerezové rýchlovarné kanvice.

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16