Obnoviť stránku

Russell Hobbs23750-56

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Russell Hobbs23750-56

Dávate prednosť rýchlo uvarenej káve? Zvoľte kávovar Russell Hobbs. Kávovar Russell Hobbs má príjemný vzhľad a skvelú technológií rýchleho varenia kávy. Vďaka termálnej kanvici zostane vaša káva horúca po dlhý čas a tak si ju môžete vychutnať nielen na raňajky, ale napríklad aj na desiatu. Termálna kanvica s objemom 1 liter, vám zaistí dostatočné množstvo kávy aj v prípade nečakanej návštevy.  

Kľúčové vlastnosti kávovaru Russell Hobbs 23750-56

  • Elegantný vzhľad kávovaru Russell Hobbs
  • Termálna kanvica udrží kávu horúcu po dlhý čas
  • Objem 1 liter zaistí dostatočné množstvo kávy
  • Rýchle varenie kávy
  • 24-hodinový časovač
  • LED displej s modrým podsvietením
  • Nová technológia namáčania pre dokonalý výsledok
  • Ukazovateľ množstva vody
  • Funkcia pauzy a naliatia pri výrobe kávy

Technológia rýchleho varenia kávy

K dokonalej káve potrebujete správnu teplotu vody na varenie kávy. Technológia kávovaru Russell Hobbs zabezpečuje rýchly ohrev vody, preto na prípravu kávy potrebujete oveľa kratší čas. Zabudli ste si večer nachystať časovač? Nevadí, aj tak kávovar Russell Hobbs stihne uvariť vašu kávu, aby ste si ju mohli vychutnať ešte pred odchodom do práce. Kávovar Russell Hobbs disponuje 24-hodinovým časovačom a preto si môžete dopredu naplánovať, kedy má byť vaša káva hotová. Či je káva pripravená, zistíte pomocou modro podsvieteného LED displeja. 

Technológia namáčania v kávovare Russell Hobbs

S kávovarom Russell Hobbs je káva oveľa chutnejšia vďaka technológii namáčania. Namáčacia trubica má niekoľko otvorov, ktoré sparujú kávu v rôznych uhloch. Takto je voda prechádzajúca kávou rovnomerne rozdelená a káva je ešte chutnejšia. Kávovar Russell Hobbs disponuje tiež ukazovateľom množstva vody a preto budete vždy vedieť, kedy je potrebné vodu do kávovaru doplniť. Poteší aj funkcia pauzy pri výrobe kávy. Môžete si pohodlne naliať a nemusíte čakať, až sa naplní celá nádoba. S kávovarom Russel Hobbs si kávu skutočne vychutnáte.  

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Všeobecné funkcie Časovač, Automatické vypnutie, Udržiavanie teploty

Farba

Farba Čierna

Špecifiká prekvapkávačov

Typ prekvapkávača Elektrický
Objem 1 l
Filter Papierový
Kód:  RUSKA101
Produktové číslo:  23526016001
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08