Obnoviť stránku

Russell Hobbs Oxford Coffee Maker Thermal 20140-56

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Russell Hobbs Oxford Coffee Maker Thermal 20140-56

Prežívajte nezabudnuteľné kulinárske okamihy s elegantným kávovarom Russell Hobbs Oxford Coffe Maker Thermal 20140-56 a prevoňajte kuchynské alebo dokonca kancelárske priestory nezameniteľnou vôňou pravej kávy. Oproti svojim sokom disponuje zariadenie zdokonalenou kontrolou teploty, ktorá preukázateľne znižuje dobu potrebnú na prípravu obľúbeného nápoja. Okrem toho vybavili designéri prístroj tiež vyspelou sparovacou hlavicou. Tá úplne rovnomerne vstrekuje vodu na zomletú kávu a tým prispieva k jej kvalitnému a veľmi rýchlemu rozpusteniu.

Súčasťou aparátu je okrem iného aj termálna kanvica s obsahom 1 liter. Jednoducho pripravte až 8 veľkých šálok naraz a vezmite ich so sebou napríklad na záhradu bez akýchkoľvek zbytočných starostí. Karafa je totiž izolovaná a preto udrží svoj obsah teplý na veľmi dlhú dobu. Vďaka automatickému vypínaniu, keď kávovar po dokončení varenia 5x zapípa a potom sa vypne, ušetríte aj vašu peňaženku.

  • Vyspelá sparovacia hlavica pre rovnomerné zaliatie namletej kávy vodou
  • O 50 % zrýchlené ohrievanie vody, vďaka zdokonalenej kontrole teploty
  • Izolovaná termálna nádoba s obsahom 1 liter (až 8 veľkých šálok)
  • Odnímateľný držiak filtra
  • Funkcia pauza a nalievanie
  • Podsvietený on/off ovládač
  • Elegantný antikorový design
  • Automatické vypnutie

Celkový výkon:
1000 W

Parametre a špecifikácia

Špecifiká prekvapkávačov

Objem 1 l
Kapacita v šálkach 8
Kód:  RUHKV015
Produktové číslo:  23090016001
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04