Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Russell Hobbs Light and Easy Iron 23590-56

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Russell Hobbs Light and Easy Iron 23590-56

Žehlička Russell Hobbs Light and Easy Iron 23590-56 s príkonom 2 400 W vám uľahčí život a žehlenie sa stane vaším koníčkom. Tento výrobok je presne tak inovatívny, ako vyzerá. Žehličke nechýba ani funkcia vertikálna para a môžete si vybrať medzi stálym výstupom pary, alebo 90 g parným rázom.

Kľúčové vlastnosti

  • Nepriľnavá žehliaca plocha
  • Regulovateľná teplota aj množstvo pary
  • Funkcia 90 g parného rázu
  • Možné i vertikálne žehlenie
  • Dĺžka kábla: 2 metre

Veľmi jednoduché ovládanie

Vďaka nepriľnavému povrchu žehliacej plochy ľahko vyžehlíte záhyby aj ryhy na veľmi pokrčenej bielizni. Množstvo tepla aj pary možno regulovať podľa toho, čo práve žehlíte. Nádržka na vodu disponuje objemom 240 ml, takže aj od oka spoznáte, či už je vodu potrebné doliať, alebo či vám ešte vydrží na manželovu obľúbenú košeľu.

Dômyselné funkcie

Vďaka 90 g pary nebude mať problém so žehlením silnejších materiálov, ako je džínsovina, alebo ľan. Technológia Autosteam sa ľahko kontroluje a umožní vám ľahko vybrať vhodnú teplotu. Funkcia vertikálna para vám pomôže so žehlením zavesených záclon, závesov, alebo čalúnenia. Preschnutá bielizeň tiež nebude problém, vďaka zabudovanému rozprašovaču bielizeň pokropíte a žehlenie pôjde samo. Oceníte tiež funkciu Anti Drip, kedy vám už z nádržky na vyžehlené prádlo neunikne ani kvapka vody.

 

Parametre a špecifikácia

Typ žehličky

Typ žehličky Naparovacia
Typ naparovania Vertikálne

Funkcie a vybavenie

Funkčné prvky na žehlenie Kropenie
Bezpečnostné prvky Anti-drip systém (proti odkvapkávaniu)

Tech. špecifikácia

Príkon 2 400 W
Parný výkon 25 g/min
Parný ráz 90 g/min

Farba

Farba Modrá
Kód:  RUHZN014
Produktové číslo:  23436046001
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18