Obnoviť stránku

Russell Hobbs Legacy Floral Kettle 2.4kW 21961-70

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Russell Hobbs Legacy Floral Kettle 2.4kW 21961-70

Táto elegantná rýchlovarná kanvica bude svojim vzhledom bude určite konkurovať niektorému zo svojich porcelánových náprotivkov na vašich policiach. Kvetinový vzor a zaujímavo riešená rukoväť, ktorá zároveň umožňuje pohodlné zdvíhanie a nalievanie, vyniknú nielen na kuchynskej linke, ale napríklad aj na stole alebo na parapete medzi kvetinami . Zdokonalená lievik zaisťuje bezpečné naliatie obsahu kanvica bez najmenšieho uniknutie kvapiek vody.

Okrem unikátneho dizajnu a úspornej prevádzky prekvapí aj zóna rýchleho varu. Trojitým tlačidlom si môžete navoliť, ak chcete rýchlo uvariť vodu pre jeden, dva alebo tri šálky. Jeden šálka sa uvarí za 55 sekúnd a vy ušetríte až 66% energie. Objem vody z plnej kanvice, tj. 1,7 l, vystačí na prípravu šiestich šálok lahodného horúceho nápoja. Otočná základňa skrýva priestor pre ergonomické skladovanie kábla. Bezpečné automatické vypnutie, indikátory zapnutia a množstvo vody, skryté výhrevné teliesko a silný výkon 2400 W sa rovnajú podobným špičkovým výrobkom svojej kategórie. Najmä v oblastiach s tvrdou vodou potom oceníte odnímateľný a umývateľný filter.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Nerez

Vlastnosti

Objem 1,7 l
Vlastnosti Filter, Otočná základňa, Skrytá špirála
Funkcie Automatické vypnutie, Ukazovateľ vodnej hladiny
Príkon 2 400 W
Typ filtra Vyberateľný

Farba

Farba Čierna
Kód:  RUHRK033
Produktové číslo:  23284016001
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02