Obnoviť stránku

Russell Hobbs Explore Hand Mixer 22230-56

Garancia najlepšej ceny
20,90 €

Russell Hobbs Explore Hand Mixer 22230-56

Tohto praktického pomocníka je dobré mať v kuchyni neustále pri ruke. Hoci možno vlastníte robustnejšie roboty a mixéry, v tomto prípade oceníte jeho jednoduchosť a pohotovosť. Okamžite s ním našľaháte bielka aj ľahká cestá. Gurmánom pomôže zhotoviť množstvo ich nápaditých maslových krémov a nátierok. Deti a začiatočníci si môžu ľahko vymiesiť svoje prvé výtvory. Pre ešte lepší výsledok sa dá podľa druhu spracovávaných surovín nastaviť päť rýchlostí.

Chrómované metly sú bezpečne uchytené a vynímajú sa až prostredníctvom bezpečnostného tlačidla. Ľahký strojček s ergonomickou rukoväťou sa pri práci príjemne drží a preto sa s ním dobre manipuluje. Veľmi jednoducho sa aj udržuje a čistí. Metly môžete umývať v umývačke riadu a samotnú pohonnú jednotku stačí po odpojení elektrického prúdu utrieť vlhkou handričkou.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko

Vlastnosti

Príkon 125 W
Počet rýchlostí 5
Funkcie Šľahanie
Vlastnosti Tlačidlo na uvoľnenie metiel, Príslušenstvo vhodné do umývačky
Pohon Elektrický

Príslušenstvo

Príslušenstvo Šľahacie metly

Farba

Farba Biela, Zelená
Kód:  RUHMR006
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  23259026002
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06