Obnoviť stránku

Russell Hobbs Desire Kitchen Machine 23480-56

3,8 4 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
209 €

Russell Hobbs Desire Kitchen Machine 23480-56

Kuchynský robot Russell Hobbs Desire Kitchen Machine 23480-56 je šikovným pomocníkom, ktorý vám uľahčí prípravu rôznych dobrôt, či už to sú koláče, torty či slané pečivo. Dokonale rozmixuje, vyšľahá a uhnieti ingrediencie do vami požadovanej konzistencie. Vyniká svojím výkonným motorom a štýlovým dizajnom nápadne červenej farby, na kuchynskej linke sa tak bude nádherne vynímať. Na mixovanie využíva planetárny systém, kedy sa metla alebo hák otáča okolo svojej osi a navyše sa pohybuje aj okolo nádoby. Tým dochádza k rýchlemu, rovnomernému a dôkladnému premiešaniu všetkých prísad. 

Hlavné prednosti

  • Vhodný na mixovanie, šľahanie a miesenie
  • Štýlový dizajn červenej farby
  • Planetárny systém mixovania
  • Transparentný plastový kryt s okienkom
  • Osem rýchlostí
  • Výkonný 1000 W motor
  • Pogumované nožičky

Bohatá výbava

Robot Desire ponúka osem rýchlostí, ktoré si môžete nastaviť podľa potreby. Jeho používanie je jednoduché, všetko je možné ovládať jednoduchým stlačením jediného tlačidla. K vybaveniu patrí misa z ušlachtilej ocele s objemom 5 litrov a sklenená nádoba na mixovanie s objemom 1,5 litrov. Skvelou novinkou je transparentný plastový kryt, ktorý zabraňuje špliechaniu a chráni okolie pred znečistením. Nachádza sa na ňom praktické okienko, ktorým môžete počas miešania pridať ďalšie prísady. Pre väčšiu stabilitu je prístroj vybavený pogumovanými nožičkami. V príslušenstve nájdete tiež tri nadstavce, a to miesič cesta, šľahač a metlu.

Parametre a špecifikácia

Príslušenstvo

Príslušenstvo miešacia metla, hnetací hák, balónová metla
Objem misy 5 l

Vlastnosti

Príkon 1 000 W
Spôsob miešania Planetárne
Počet rýchlostí 8
Funkcie Šľahanie, Miesenie, Miesenie

Materiál

Materiál misy Nerez
Materiál plášťa Nerez, Plast

Farba

Farba Červená
Kód:  RUHRO011
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  23440026002
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08