Obnoviť stránku

Russell Hobbs Cordless Iron 23300-56

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Russell Hobbs Cordless Iron 23300-56

Žehlička Russell Hobbs Cordless Iron 23300-56 sa stane vašou oporou na veľmi časté žehlenie väčšieho množstva bielizne. S príkonom, ktorý je 2400 W sa prenosná žehlička rýchlejšie zahreje na prevádzkovú teplotu a začne vytvárať paru. Je vybavená skvele klzkou keramickou žehliacou plochou, ktorá je optimálna na žehlenie najhebkejších odevov. V prípade, že sa neustále objavujú tvrdé záhyby napríklad na záclonách, stačí zapnúť silnejšie naparenie vďaka parnému rázu, ktorý je možné zväčšiť až na 40 g/min. Parný ráz je možné uplatniť na zvislé naparovanie textílií, ktoré bielizeň spoľahlivo narovná a dezinfikuje. Táto žehlička naparovacia je dokonalá na väčšie kopy bielizne, pretože eliminuje zbytočné problémy s častým dodávaním vody vďaka nádobe s objemom 300 ml. Pre najväčší luxus je kvalitná žehlička Russell Hobbs Cordless Iron 23300-56 doplnená 1,8 m dlhým káblom. Pre maximálny luxus je kvalitná žehlička Russell Hobbs Cordless Iron 23300-56 bezdrôtová, a teda vás už kábel nebude rušiť.

Zásadné funkcie prenosnej žehličky Russell Hobbs Cordless Iron 23300-56

  • Keramická žehliaca plocha so skvelou klznosťou
  • Ráz pary 40 g/min
  • Dĺžka prívodného kábla je 1,8 m
  • Systém odvápňovania umožní použiť kohútikovú vodu

Príjemné vychytávky naparovacej žehličky Russell Hobbs Cordless Iron 23300-56

Veľké plus vytvára odvápňovací systém naparovacej žehličky, pretože potom už nie je potrebné prilievať demineralizovanú vodu, ale stačí voda kohútiková. Protiodkvapkávací systém sa stane vašim pomocníkom pri žehlení hodvábnych materiálov pri malých teplotách, počas ktorých sú pomerne často žehličky naparovacie náchylné k odkvapkávaniu vody na žehlené oblečenie.

Parametre a špecifikácia

Typ žehličky

Typ žehličky Naparovacia
Typ naparovania Vertikálne
Pripojenie Bezdrôtová

Funkcie a vybavenie

Funkčné prvky na žehlenie Rýchle nahriatie
Funkcie súvisiace s vodou Odvápňovanie
Bezpečnostné prvky Anti-drip systém (proti odkvapkávaniu)

Tech. špecifikácia

Príkon 2 400 W
Parný ráz 40 g/min
Materiál žehliacej plochy Keramika

Farba

Farba Fialová
Kód:  RUHZN012
Produktové číslo:  23435046002
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17