Obnoviť stránku

Russell Hobbs Classic Crepe Maker 20920-56

5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
40,97 €

Russell Hobbs Classic Crepe Maker 20920-56

Pre tento dômyselný palacinkovač sa určite rozhodne každý, kto už niekedy zažil, ako sa dokáže pripaľovať, trhať a nerovnomerne prepekať cesto na bežnej panvici. Prístroj jednoducho zapnete tlačidlom, počkáte, až sa plocha zahreje na potrebnú teplotu a nalejete cesto na nepriľnavú plochu so zvýšeným okrajom.  Po rovnomernom opečení spodnej strany palacinku otočíte a necháte dopiecť druhú stranu. To je všetko.

Môže sa pripravovať priamo na jedálenskom stole. Počas vyprážania nebudete tak musieť odbiehať do kuchyne a pre deti môže byť takýto spôsob prípravy jedla atraktívny. Budú sledovať, ako sa „ich“ palacinka pečie a potom si ju môžu hneď sami ozdobiť. Ak použijete nejaký inovatívny recept na cesto, napríklad z pohánkovej múky, môžete mať kedykoľvek počas dňa pripravené rýchle jedlo.  

Vlastnosti: 

  • Priemer 30 cm
  • Nastaviteľná teplota
  • Nelepivý povrch
  • Náčinie na rovnomerné rozotretie a obracanie cesta
  • Svetelný indikátor zapnutia a zahriatia

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon 1 200 W
Priemer platne 30 cm
Ďalšie vlastnosti Nepriľnavá plocha, Svetelná signalizácia chodu
Farba Čierna
Kód:  RUHPA001
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  23003036001
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19