Obnoviť stránku

Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide Slow Cooker

4,8 19 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
115,90 €

Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide Slow Cooker

Varíte radi? Zároveň si ceníte svoj čas a zdravie? Pomalý hrniec Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide pre vás bude tou správnou voľbou. Ponúka 3 spôsoby prípravy jedla v jednom. Môžete ho využiť na pomalé varenie, pri ktorom si potraviny zachovajú vitamíny. Ďalej umožňuje pečenie a varenie pomocou metódy sous-vide. Hrniec na pomalé varenie Russell Hobbs má objem 6,5 litra, je vybavený teplotnou ihlou, digitálnym ovládacím panelom s LCD displejom, tvrdenou a zároveň uzamykateľnou sklenenou pokrievkou a extra veľkými rukoväťami, ktoré sa nezahrievajú. Vnútorný keramický hrniec je odnímateľný aspolu s pokrievkou vhodný do umývačky riadu. Ďalej sa sous-vide hrniec Russell Hobbs môže pochváliť mriežkou, s ktorou pre vás bude príprava jednotlivých porcií ešte pohodlnejšia.


Kľúčové vlastnosti pomalého hrnca Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide

  • Pomalý hrniec Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide umožňuje využitie hneď na tri spôsoby prípravy jedla
  • S digitálnym ovládacím panelom s LCD displejom pre pohodlné ovládanie
  • Pomalé varenie zachová pokrmom vitamíny a šetrí váš čas
  • Pečenie bude ešte jednoduchšie s teplotnou ihlou
  • Metóda sous-vide posunie vaše varenie o niekoľko tried nahor
  • Hrniec na pomalé varenie Russell Hobbs má objem 6,5 litra
  • Vo výbave nájdete teplotnú ihlu a mriežku, ktorá uľahčí prípravu jednotlivých porcií
  • Ďalej sa sous-vide hrniec Russell Hobbs pýši tvrdenou a zároveň uzamykateľnou sklenenou pokrievkou a extra veľkými rukoväťami, ktoré sa nezahrievajú
  • Odnímateľný vnútorný keramický hrniec a pokrievku je možné umývať v umývačke riadu

Pomalý hrniec ponúka pohodlné nastavenia na LCD displeji

Varenie nikdy nebolo jednoduchšie. Pomalý hrniec Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide je pre ľahkú prípravu vybavený digitálnym ovládacím panelom s LCD displejom. Pohodlne si tu navolíte všetko potrebné.

Tri spôsoby využitia prístroja Russell Hobbs zaistia zdravé pokrmy plné vitamínov

Hrniec na pomalé varenie Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide umožňuje využitie na tri spôsoby. Uvarte si s ním šťavnaté mäsko, integrovaná ihla vám zaistí chrumkavú pečienku. Alebo si radšej dáte výborný steak? K nemu vám pomôže varenie metódou sous-vide. Pokrmy si v pomalom hrnci Russell Hobbs zachovajú nielen chuť, ale aj vitamíny a živiny.

Hrniec na pomalé varenie Russell Hobbs ponúka bohaté vybavenie

Hrniec na pomalé varenie Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide je bohato vybavený. Teplotná ihla vám skontroluje vaše mäso, ďalej balenie obsahuje tvrdenú a zároveň uzamykateľnú sklenenú pokrievku a extra veľké rukoväte, ktoré sa nezahrievajú. Pre ľahšiu prípravu jednotlivých porcií má prístroj Russell Hobbs vo výbave mriežku.

S pomalým varením v hrnci Russell Hobbs ušetríte čas

Pomalý hrniec Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide je výborným kuchynským pomocníkom, s ktorým ľahko pripravíte dobroty pre celú rodinu a ušetríte tak svoj drahocenný čas. Chcete kuracie kari či trhané bravčové? Stačí len do hrnca Russell Hobbs vložiť potrebné ingrediencie, nastaviť ho a počkať, kým bude hotové. Zostávajúci čas tak môžete využiť podľa svojej ľubovôle.

Metóda sous-vide zachová mäso šťavnaté a plné chuti

Snívate o šťavnatom mäsko plnom chuti? Hrniec na pomalé varenie Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide prináša zdravšie varenie metódou sous-vide. Kúzlo tohto moderného spôsobu prípravy jedál spočíva vo varení potravín s presne riadenou teplotou, kedy ingrediencie v uzavretom vrecku bez prístupu vzduchu opatrne položíte na mriežku do vodného kúpeľa. Vďaka tomu pokrm neprichádza o lahodnú šťavu a dostane jemnú chuť.

Pri pečení vám pomôže teplotná ihla

Pomalý elektrický hrniec Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide je vybavený teplotnou ihlou, ktorá vám pomôže pri pečení. Nastavte požadovanú teplotu a ihlu zapichnite do mäsa. Keď túto teplotu mäso dosiahne, hrniec ju pri príprave udržuje a na digitálnom displeji ukazuje dobu varenia. Opekané kura či hovädzie na medium rare tak zvládnete ako profesionál.


Pomalý hrniec Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide

Jednoduchú údržbu zaistí možnosť umývania v umývačke

Po varení nastáva nepríjemné umývanie riadu. Pomalý hrniec Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide však poskytuje jednoduchú údržbu. Vnútorný keramický hrniec môžete odňať a spolu s pokrievkou pohodlne umyť v umývačke riadu.

Pomalý hrniec Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide

Sous-vide hrniec Russell Hobbs má veľkorysý objem

Sous-vide hrniec Russell Hobbs 25630-56 disponuje veľkorysým objemom 6,5 litra. Pripravíte tak väčšie množstvo jedla naraz a ušetríte elektrickú energiu aj svoj čas.

Pomalý hrniec Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide

Na prípravu vám stačí chvíľka

Príprava vám pri varení s pomalým hrncom Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide zaberie len chvíľku. O všetko ostatné sa už prístroj Russel Hobbs postará za vás.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Hrniec s pomalým ohrievaním, SOUS-VIDE

Objem

Objem 6,5 l

Funkcie

Funkcie Vhodné do umývačky, Displej, Vyberateľná nádoba, Automatické programy

Vlastnosti

Príkon 350 W
Materiál hrnca Keramika
Objem 6,5 l
Kód:  RUHPH331
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5038061101331
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12