Obnoviť stránku

Russell Hobbs 22750-56 / RH 6L Searing Slow Cooker

4,8 26 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Russell Hobbs 22750-56 / RH 6L Searing Slow Cooker

Hledáte spôsob, ako pripravovať teplé, výživné jedlo každý deň a pritom nebyť len pri sporáku? Vyskúšajte pomalý hrniec Russel Hobbs a stane sa vašim nepostrádateľným pomocníkom. Jednoducho do neho dáte ráno suroviny, nastavíte varenie a po príchode z práce môžete rovno jesť. Má veľkú výhodu, že vyberateľný hliníkový hrniec môžete použiť aj priamo na sporáku a pred samotným varením v ňom najskôr osmažiť cibuľku bez špinenia ďalšieho riadu. Vďaka objemu 6 litrov pripraví až 8 porcií, ktorými pohodlne nasýtite veľkú rodinu alebo si jedlo schováte aj na ďalšie dni. Hoci hrniec na varenie nepotrebuje ani kvapku oleja a podlievania vodou, nikdy vám obed nepripáli.

Kľúčové vlastnosti

  • Maxi objem 8 litrov
  • Digitálny časovač pre lepšie plánovanie
  • Vyberateľný hrniec môžete použiť aj na sporáku
  • 3 stupne nastavenia teploty
  • Veľmi nízka spotreba vďaka príkonu 200 W
  • Elegantný dizajn pristane každej modernej kuchyni

Zdravé a chutné varenie

Ste tiež názoru, že guláš je najlepší odležaný? Pomalý hrniec tento stav dokáže vykúzliť prakticky pri všetkých jedlách. Vďaka veľmi pozvoľnej príprave jedla sa chute krásne rozvinú a prestúpia celým pokrmom. Je tak skvelý aj pre prípravu extra silných a chutných vývarov. Šetrnou úpravou surovín navyše nedôjde k znehodnoteniu cenných vitamínov a ďalších živín. Do jedla sa nepridáva žiadny olej ani voda. Hrniec zabraňuje odparovaniu vody, takže si vystačí už so šťavou, ktorá sa uvoľní pri varení. 

Mäso bude krásne krehké

Nenechajte sa zmiasť, že je hrniec vhodný len na varenie polievok a vývarov. Samozrejme, že ich zvládne bravúrne, jeho najväčšie výhody však využijete pri varení mäsitých pokrmov. Pomalou úpravou si hrniec ľahko poradí aj s tuhším mäsom a privedie ho k prekvapivo dobrým výsledkom. Vy sa tak môžete tešiť na mäso, ktoré bude tak šťavnaté a krehké, že sa bude takmer rozpadať.

Či už sa rozhodnete vložiť všetky ingrediencie do hrnca vopred a nechať ho variť za vás alebo počas varenia ešte budete dochucovať a pridávať suroviny, ušetrí vám čas. Venujte sa tomu, čo vás baví, a nechajte hrniec variť za vás. 

 

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Hrniec s pomalým ohrievaním

Objem

Objem 6 l

Funkcie

Funkcie Časovač, Displej, Naparovač na ohrev zeleniny, Regulácia teploty, Vyberateľná nádoba, Odložený štart

Vlastnosti

Príkon 200 W
Materiál hrnca Hliník
Objem 6 l
Kód:  RUHPH001
Produktové číslo:  23290036002
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01