Obnoviť stránku

Ruhhy 16439 22.5 W biely

2,7 4 hodnotení
35,58 €

Ruhhy 16439 22.5 W biely

Odvlhčovač vzduchu Ruhhy si vie skvele poradiť s vlhkosťou v miestnostiach, ktorá vyvoláva nielen vlhnutie stien a nábytku, ale aj tvorbu plesní. Okrem zbavenia nechcenej vlhkosti ale aj vzduch dokonca aj prečistí. Tento mobilný odvlhčovač vzduchu Ruhhy sa dá ideálne použiť pre miestnosti v domácnosti s veľkosťou do 30 m². Súčasne o jeho prijateľnom výkone svedčí aj odvlhčovacia schopnosť 0,33 l/deň. S nádržkou na zber kvapaliny s kapacitou max. 0,8 l si vystačíte pri občasnom využívaní bez povinnosti vylievania. Výhodou odvlhčovača vzduchu je aj nehlučná prevádzka na stupni 37 dB, čo znamená, že ho bez problémov môžete mať aj v spálni.

Zásadné prednosti odvlhčovača vzduchu Ruhhy 16439 22.5 W biely

  • Odvlhčovač vzduchu Ruhhy zabráni tvorbe plesní a baktérií
  • Odvlhčovacia kapacita 0,33 l/deň
  • Odvlhčovač a čistička vzduchu v jednom
  • Odporúčaná veľkosť miestnosti 30
  • Objem kondenzačnej nádoby 0,8 l
  • Hlučnosť má 37 dB
  • Funkcie odvlhčovača vzduchu Ruhhy: čistenie vzduchu, regulácia výkonu, časovač, automatické vypnutie, automatické odvlhčovanie a indikácia plného zásobníka

Užitočné funkcie odvlhčovača vzduchu Ruhhy 16439 22.5 W biely

Odvlhčovač vzduchu Ruhhy je vyrobený aj s automatickým časovačom, vďaka ktorému si podľa toho, ako vám dovoľujú časové možnosti, navolíte, kedy presne sa má prístroj spustiť. Výkon máte možnosť zmenšiť aj zväčšiť, a tým riadiť spotrebu elektrickej energie a súčasne hlučnosť. Pri naplnení nádobky sa tento model sušiča vlhkosti bez vášho pričinenia sám automaticky zastaví.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Odvlhčovacia kapacita 0,33 l/deň
Odporúčaná veľkosť miestnosti 30 m2
Objem nádoby 0,8 l
Maximálna hlučnosť 37 dB

Funkcie

Funkcie Čistenie vzduchu, Regulácia výkonu, Časovač, Automatické vypnutie, Automatické odvlhčovanie, Indikácia plného zásobníka
Kód:  MBaaa0496
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  00016439

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03