Obnoviť stránku

Ručný masážny prístroj

4,3 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Ručný masážny prístroj

Ručný masážny prístroj vám poskytne príjemnú a uvoľňujúcu vibračná masáž v pohodlí vášho domova. Bolí vás chrbát z dlhého sedenia? Máte svalovicu z dlhého státia? Alebo jednoducho len túžite po príjemnej masáži, ktorú môžete absolvovať vo vašom obľúbenom kresle pri televízii? Tento skvelý prístroj je tu práve pre vás!
Ručný masážny prístroj obsahuje sadu piatich vymeniteľných hlavíc , Z ktorých každá masíruje iným spôsobom. Jemné vibrácie odbúravajú svalové napätie a napomáhajú celkovému uvoľneniu. Tento prístroj je skvelý pre masáž jednotlivých častí tela, zlepšuje krvný obeh a napomáha dokonalé relaxáciu tela i mysle. Prednosťou prístroja je jeho nízka hmotnosť a ergonomické prevedenie, ktoré zaručuje jednoduché použitie. Napájanie prístroja je pomocou dvoch batérií, ktoré nie sú súčasťou výrobku. Vďaka napájaniu na batérie sa vám bude s prístrojom lepšie manipulovať, nebude vás obťažovať žiadny napájací kábel. Kúpte si kvalitný masážny prístroj, ktorý vám bude k dispozícii kedykoľvek ho budete potrebovať!
Napájanie:
2 batérie AA
Priemer hlavíc:
4 cm
Počet vymeniteľných hlavíc:
5
Rozmery:
5,5 × 18 × 6 cm

Kód:  BR015
Produktové číslo:  8594166096776

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19