Obnoviť stránku

Royal Canin VD Dog liquid GI Low Fat 3× 0,2 l

19,90 €

Royal Canin VD Dog liquid GI Low Fat 3× 0,2 l

Špeciálna veterinárna diéta vo forme tekutinynapodporu tráviaceho traktu psov so sklonmi k nadváhe a obezite. Vyvážená tekutá diéta podávaná pod veterinárnym dozorom reguluje metabolizmus lipidov v prípade hyperlipidémie, podporuje nutričnú suplementáciu v priebehu rekonvalescencie psov s ochorením tráviaceho traktu a sklonmi k nadváhe až obezite. Napomáha pri liečbe akútnej a chronickej hnačky, pri akútnej a chronickej pankreatitíde a ďalej pri kolitíde, vrodenej nedostatočnosti exokrinného pankreasu, bakteriálnom prerastaní tenkého čreva alebo dysorexii. Užívanie veterinárnej diéty vždy konzultujte s vašim veterinárom.

Zloženie

mlieko a mliečne deriváty, obilniny, oleje a tuky, extrakty rastlinných bielkovín, minerálne látky deriváty rastlinného pôvodu. Vysoko stráviteľné ingrediencie: mlieko s nízkym obsahom laktózy, kazeinát, koncentrát sójových proteínov, maltodextrín.

Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Pes
Vek zvieraťa Dospelý/Adult
Veľkosť zvieraťa Všetky plemená
Aktivita zvieraťa Nízka aktivita

Príchuť

Príchuť (Protein) Mliečna

Typ krmiva

Typ krmiva Doplnok stravy

Balenie

Hmotnosť balenia 0,6 kg

Zloženie

Konzistencia Mokré
Obsah bielkovín 5 %
Obsah tukov 8 %

Indikácie

Indikácie Tráviace ústrojenstvo

Typ diéty

Typ diéty Doplnok stravy
Kód:  KRMP1978
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3182550858816
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11