Obnoviť stránku

Rowenta Nomad + Stand TN1210F0 + Moveling 1700 W

Príslušenstvo k tovaru

Rowenta Nomad + Stand TN1210F0 + Moveling 1700 W

Dokonalé vizáže vlasov i fúzov docielite pokojne priamo v pohodlí vášho domova. Multifunkčné akumulátorový zastrihávač vlasov ponúkne až 18 nastaviteľných dĺžok hrebeni na vlasy s širokým rozsahom (3-30 mm). Prevádzka prístroja je možná ako pripojením k elektrickej sieti, tak prevádzkou na batériu. Dlhý prevádzka až 40 minút vám zaistí bezproblémový styling. Pre plynulý chod je zastrihávač vybavený veľmi ostrou zabezpečenú čepeľou z nerezovej ocele a výkonným motorčekom.

kľúčové vlastnosti

  • moderný dizajn
  • Multifunkčné použitie na vlasy aj fúzy
  • Dlhá výdrž batérie
  • Sieťové aj batériové použitie
  • Ergonomický tvar pre komfortné použitie
  • nízka hmotnosť
  • Čistiaca kefka a olejnička je súčasťou
  • Vybavené skladovacie a nabíjacou základňou
  • Súčasťou je aj Rowenta Moveling s vysokým výkonom

ergonomický tvar

Prístroj vždy dokonale padne do ruky. Ergonomický tvar v kombinácii s nízkou hmotnosťou vám zaistí pohodlnú prácu aj po dlhšej dobe. Praktická nabíjacia základňa poskytuje možnosť uskladnenia i nabíjania. O nabíjanie prístroja potom užívateľa informuje červená svetelná kontrolka. Súčasťou sú tiež nástavce, ktoré sú ľahko odnímateľné a umývateľné.

Súčasťou je aj výkonný sušič vlasov

Rowenta Moveling 1700 W je kompaktný sušič vlasov určený pre celú rodinu. Šnúra dlhá 1,8 cm zabezpečí dostatočné pohodlie pri manipulácii a zaistí tak komfortné vysúšanie. Používateľovi umožňuje ľubovoľné nastavenie medzi 3 rýchlosťami a teplotami. V ponuke tiež nájdete prúd studeného vzduchu pre záverečnú fixáciu vášho účesu alebo koncentrátor vzduchu.

Kód:  ROWSET02
Produktové číslo:  TN1210
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04