Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Rottner Samoa 40

457,54 €

Rottner Samoa 40

Ak máte väčšiu hotovosť či cenné veci, tak by u vás doma či vo firme nemalo chýbať miesto na umiestnenie týchto vecí. Trezor na domáce použitie Rottner sa radí k najobľúbenejším produktom medzi používateľmi z tejto kategórie. Skvele dokáže zaistiť bezpečnosť pre vaše cennosti alebo citlivé dokumenty. Trezor hodiaci sa do hotelov vďaka svojim rozmerom je určený na uloženie cestovných dokladov, hotovosti či šperkov. Trezor v prípade zabudnutia kódu je možné otvoriť náhradným kľúčom, ktorý býva uložený na recepcii. Na čo najväčšiu bezpečnosť je dobré trezor pripevniť, pri tomto produkte oceníte už pripravené otvory na ukotvenie do podlahy. K dôležitým parametrom sa radí aj bezpečnostná trieda. Tá záleží na hodnote predmetov, ktoré budete uschovávať. Pokiaľ chcete zaisti vyššiu ochranu, je treba voliť vyššiu triedu, pri tomto druhu trezoru má bezpečnostná trieda hodnotu 0. Otváranie je zabezpečené na kľúč, nehrozí tak napríklad odpozorovanie číselného kódu. Nevyhnutným aspektom pre vás, ale aj pre poisťovňu, je to, že tento výrobok má udelenú certifikáciu pre zámok aj plášť. Farba trezora Rottner Samoa 40 je antracitová. Kvalitná a účinná ochrana vás zbaví strachu o vaše cennosti.

Rozhodujúce parametre trezora Rottner Samoa 40

  • Obľúbenou vlastnosťou domáceho trezoru je jeho jednoduchosť a skladné rozmery
  • Hotelový trezor s jednoduchým ovládaním, ktorý dokáže použiť naozaj každý
  • Certifikovaný pre bezpečnostnú triedu 0
  • Uzatváranie trezora Rottner prebieha pomocou kľúča
  • Úspešne certifikované podľa platných noriem STN a EN
  • Na prichytenie do podlahy je schránka vybavená otvormi na povrchu

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ trezora Domáci trezor, Hotelový trezor
Ukotvenie Do podlahy
Bezpečnostná trieda 0
Zámok Na kľúč
Certifikácia Certifikovaný

Vonkajšie rozmery

Vonkajšia výška 30 cm
Vonkajšia hĺbka 39 cm
Vonkajšia šírka 42 cm
Hmotnosť 37 kg

Vnútorné rozmery

Vnútorná výška 22 cm
Vnútorná šírka 34 cm
Vnútorná hĺbka 30 cm

Farba

Farba Antracitová
Kód:  ROTmhtre03
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  T04849
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03