Obnoviť stránku

Rottner Prestige Lap

315,65 €

Rottner Prestige Lap

Hľadáte finančne menej nákladné, ale zároveň bezpečné riešenie na ochranu menšieho objemu bankoviek či dôležitých dokumentov? Za týchto okolností je sejf skvelou voľbou. Domáci sejf Rottner Prestige Lap sa radí k produktom, ktoré sú medzi používateľmi jedny z najobľúbenejších. Hravo uschová akékoľvek dôležité dokumenty, peniaze alebo šperky nižšej hodnoty. Sejf do hotela Rottner sa vďaka svojim rozmerom hodí na jednoduché ukrytie peňazí, šperkov alebo dokladov. Hostia, ktorí ľahko zabudnú kód, sa tiež vďaka otvoreniu pomocou náhradného kľúča neocitnú v pasci. Na zaistenie čo najväčšej bezpečnosti je odporúčané, aby ste sejf pripevnili do podlahy. Dôležitým aspektom je, že u sejfu, na rozdiel od trezora, by ste nemali očakávať certifikát zámku a plášťa. Aj tak sa však nemusíte obávať straty svojich vecí, navyše vás môže príjemne prekvapiť miesto chýbajúceho certifikátu nižšia obstarávacia cena sejfu. Schránku odomknete pomocou elektronického zámku, kam iba zadáte kód. Farba povrchu Rottner Prestige Lap je antracitová. So spoľahlivou a kvalitnou ochranou sa dočkáte pokoja, keďže sa nemusíte o svoje cennosti strachovať.

Rozhodujúce parametre Rottner Prestige Lap

  • Domáci sejf ponúka jednoduché intuitívne ovládanie a rozmery príjemné na skladovanie
  • Jednoduché ovládanie a kompaktné rozmery – to sú synonymá pre hotelový sejf
  • Zatváranie sejfu Rottner Prestige Lap sa uskutočňuje za pomoci elektronického zámku
  • Na pripevnenie do podlahy sa vám budú hodiť otvory v schránke

Ďalšie parametre sejfu Rottner Prestige Lap

Pred samotnou kúpou sejfu treba zvážiť, aké veci v ňom budete chcieť zabezpečiť. Sejf Rottner Prestige Lap sa svojimi rozmermi radí medzi menšie produkty tohto typu. Presné vonkajšie rozmery dosahujú 20 × 42 × 39 cm. Čo sa týka vnútorných rozmerov, tie potom predstavujú 19,5 × 41,5 × 31,5 cm. Zabezpečenie sejfu súvisí s jeho opláštením, avšak nie s jeho vyššou hmotnosťou. Hmotnosť budete potrebovať vedieť vo chvíli, keď sa budete chystať sťahovať. Tento produkt Rottner bol vyrobený s hmotnosťou 16 kg.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ trezora Domáci trezor, Hotelový trezor
Ukotvenie Do podlahy
Zámok Elektronický na kód
Certifikácia Necertifikovaný

Vonkajšie rozmery

Vonkajšia výška 20 cm
Vonkajšia hĺbka 39 cm
Vonkajšia šírka 42 cm
Hmotnosť 16 kg

Vnútorné rozmery

Vnútorná výška 19,5 cm
Vnútorná šírka 41,5 cm
Vnútorná hĺbka 31,5 cm

Farba

Farba Antracitová
Kód:  RTNsjf33
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  T06148
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18