Obnoviť stránku

Rottner Prestige 250

292,79 €

Rottner Prestige 250

Radi by ste si zaobstarali bezpečné a zároveň neveľmi finančne náročné riešenie na ukrytie menšieho množstva financií alebo dôležitých dokladov? V tom prípade je sejf to pravé pre vašu potrebu. Sejf do domácnosti Rottner Prestige 250 náleží k produktom, ktoré sa medzi používateľmi tešia najväčšej obľúbenosti. Hravo obsiahne menšiu hotovosť a uchová ju v bezpečí. Hotelový sejf Rottner sa svojimi rozmermi hodí na uloženie hotovosti, pasu alebo šperkov. Sejf je možné otvoriť aj pomocou náhradného kľúča, ktorý býva uschovaný na recepcii pre zábudlivých hostí. Vzhľadom na zaistenie väčšej bezpečnosti je dobré sejf pripevniť do podlahy. Čo je ešte nutné pripomenúť, sejf nemá – na rozdiel od trezora – certifikát zámku a plášťa. To ale neznamená, že by ste mali mať obavy zo straty svojich vecí, a navyše práve napriek chýbajúcemu certifikátu sa dočkáte nižšej obstarávacej ceny sejfu. Odomykanie sa uskutočňuje cez elektronický zámok, ku ktorému stačí poznať kód. Farba sejfu Rottner Prestige 250 je antracitová. S kvalitnou ochranou sa už nebudete musieť strachovať o svoje cenné predmety.

Významné parametre Rottner Prestige 250

  • Domáci sejf vám prináša jednoduchosť v ovládaní a svoju úžasnú skladnosť vďaka neveľkým rozmerom
  • Vďaka svojim rozmerom a jednoduchému ovládaniu je hotelový sejf veľmi obľúbený
  • Zatváranie sejfu Rottner Prestige 250 funguje pomocou elektronického zámku
  • Na upevnenie do podlahy sú pripravení v schránke otvory

Rozmery sejfu Rottner Prestige 250

Než si zakúpite ten správny sejf, je dôležité premyslieť si obsah, ktorý budete chcieť zabezpečiť. Sejf Rottner Prestige 250 svojimi rozmermi zapadá medzi stredné produkty tohto radu. Vonkajšie rozmery sú po odmeraní 25 × 35 × 28 cm. Vnútorné rozmery potom predstavujú 24,5 × 34,5 × 22,5 cm. Vyššia hmotnosť sejfu sa nerovná automaticky aj vyššie zabezpečenie. To viac súvisí s jeho opláštením. Samotná hmotnosť vás bude zaujímať až vo chvíli, keď sa napríklad budete sťahovať. Tento produkt Rottner bol vyrobený s hmotnosťou 14,5 kg.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ trezora Domáci trezor, Hotelový trezor
Ukotvenie Do podlahy
Zámok Elektronický na kód
Certifikácia Necertifikovaný

Vonkajšie rozmery

Vonkajšia výška 25 cm
Vonkajšia hĺbka 28 cm
Vonkajšia šírka 35 cm
Hmotnosť 14,5 kg

Vnútorné rozmery

Vnútorná výška 24,5 cm
Vnútorná šírka 34,5 cm
Vnútorná hĺbka 22,5 cm

Farba

Farba Antracitová
Kód:  ROTmhtre08
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  T06150
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01