Obnoviť stránku

Rottner Prestige 200

Zľavnené -1 %
229,90 € 232,99 €

Rottner Prestige 200

Ste v situácii, keď potrebujete bezpečné, ale neveľmi finančne náročné riešenie na uschovanie cenností, dokumentov alebo neveľkého objemu bankoviek? Za týchto okolností pre vás bude sejf skvelou voľbou. Sejf do domácnosti Rottner Prestige 200 sa radí k najobľúbenejším produktom v tejto sekcii. Obsiahne aj menšiu hotovosť alebo šperky, aj dokumenty zvýšenej dôležitosti. Sejf do hotela Rottner dokáže vďaka svojim rozmerom hravo uschovať hotovosť, šperky alebo doklady. Žiadny strach so zabudnutím kódu – v prípade neistoty sejf otvoríte náhradným kľúčom umiestneným na recepcii. Vzhľadom na zaistenie väčšej bezpečnosti je dobré sejf pripevniť do podlahy. Čo je ešte dôležité spomenúť, že sejf, na rozdiel od trezora, nie je vybavený certifikátom zámku a plášťa. V žiadnom prípade to však neznamená, že by ste sa mali o svoje veci báť, s chýbajúcim certifikátom prichádza nižšia obstarávacia cena sejfu. Schránku otvoríte pomocou elektronického zámku, kam iba zadáte kód. Farba povrchu Rottner Prestige 200 je antracitová. S kvalitnou ochranou sa nemusíte o svoje cennosti báť.

Dôležité funkcie Rottner Prestige 200

  • Domáci sejf sa naučíte veľmi rýchlo ovládať a oceníte aj jeho skladnosť
  • U hotelového sejfu len zadáte kód a jednoducho tak uschováte všetky potrebné dokumenty
  • Zamykanie sejfu Rottner Prestige 200 sa uskutočňuje pomocou elektronického zámku
  • Na prichytenie do podlahy sú predpripravené otvory na povrchu

Ďalšie parametre sejfu Rottner Prestige 200

Pred tým, než si zaobstaráte sejf, zamyslite sa nad obsahom, ktorý v ňom budete chcieť uschovať. Sejf Rottner Prestige 200 svojimi rozmermi zapadá medzi malé produkty tohto typu. Presné vonkajšie rozmery sú 20 × 35 × 20 cm. Čo sa týka vnútorných rozmerov, tie potom predstavujú 19,5 × 34,5 × 14,5 cm. Tým, že je sejf ťažší, nie je nutne zaistená bezpečnosť, dôležitejšie je jeho opláštenie. Nad hmotnosťou by ste sa teda mali zamýšľať predovšetkým kvôli sťahovaniu. Tento produkt Rottner dosahuje hmotnosť 10,5 kg.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Antracitová

Vonkajšie rozmery

Vonkajšia výška 20 cm
Vonkajšia hĺbka 20 cm
Vonkajšia šírka 35 cm
Hmotnosť 10,5 kg

Vnútorné rozmery

Vnútorná výška 19,5 cm
Vnútorná šírka 34,5 cm
Vnútorná hĺbka 14,5 cm

Vlastnosti

Typ trezora Domáci trezor, Hotelový trezor
Ukotvenie Do podlahy
Zámok Elektronický na kód
Certifikácia Necertifikovaný
Kód:  RTNsjf34
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  T06149
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01