Obnoviť stránku

Rottner Jupiter 5 EL

219,83 €

Rottner Jupiter 5 EL

Obzeráte sa po bezpečnom a zároveň lacnejšom riešení na uschovanie dokumentov alebo neveľkej sumy peňazí? Potom vás zaujme sejf, ktorý pre vás bude tým správnym rozhodnutím. Domáci sejf Rottner Jupiter 5 EL si v tejto kategórii obľúbili používatelia snáď najviac. Nezľakne sa totiž menšej hotovosti a ani citlivých dokumentov. Sejf do hotela Rottner je maximálne vhodný na ukrytie hotovosti, šperkov alebo dokladov. Na otvorenie poslúžia aj náhradné kľúče, čo ocenia predovšetkým hostia, ktorí ľahko zabudnú kód. Na zaistenie väčšej bezpečnosti je potrebné, aby ste sejf pripevnili do podlahy. K podstatným aspektom patrí, že sejf nedisponuje, na rozdiel od trezora, certifikátom zámku a plášťa. To ale neznamená, že by ste sa mali o bezpečie svojich vecí báť, navyše je tento fakt vykompenzovaný nižšou obstarávacou cenou sejfu. Sejf otvoríte cez elektronický zámok, ku ktorému stačí poznať kód. Farba sejfu Rottner Jupiter 5 EL je antracitová. So spoľahlivou a kvalitnou ochranou sa dočkáte pokoja, keďže sa nemusíte o svoje cennosti strachovať.

Zaujímavé parametre Rottner Jupiter 5 EL

  • Domáci sejf ponúka jednoduché intuitívne ovládanie a rozmery príjemné na skladovanie
  • Jednoduché ovládanie a kompaktné rozmery – to sú synonymá pre hotelový sejf
  • Zamknutie sejfu Rottner Jupiter 5 EL prebieha za pomoci elektronického zámku
  • Na prichytenie do podlahy môžete využiť otvory na povrchu schránky

Ďalšie vlastnosti sejfu Rottner Jupiter 5 EL

Pred kúpou sejfu je dôležité vedieť, čo doň vložíte na úschovu. Sejf Rottner Jupiter 5 EL patrí vďaka svojim rozmerom medzi stredné produkty svojej kategórie. Presné vonkajšie rozmery dosahujú 67 × 45 × 36 cm. Čo sa týka vnútorných rozmerov, tie potom predstavujú 66,3 × 44,3 × 29 cm. Sejf je bezpečnejší, pokiaľ má kvalitné opláštenie, jeho hmotnosť hrá v tomto minimálnu rolu. Hmotnosť budete potrebovať vedieť vo chvíli, keď sa budete chystať sťahovať. Tento produkt Rottner má hmotnosť 25 kg.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ trezora Domáci trezor, Hotelový trezor
Ukotvenie Do podlahy
Zámok Elektronický na kód
Certifikácia Necertifikovaný

Vonkajšie rozmery

Vonkajšia výška 67 cm
Vonkajšia hĺbka 36 cm
Vonkajšia šírka 45 cm
Hmotnosť 25 kg

Vnútorné rozmery

Vnútorná výška 66,3 cm
Vnútorná šírka 44,3 cm
Vnútorná hĺbka 29 cm

Farba

Farba Antracitová
Kód:  ROTmhtre14
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  T06456
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07