Obnoviť stránku

Rottner Jupiter 5

5 1 hodnotení
168,82 €

Rottner Jupiter 5

Hľadáte finančne menej nákladné, ale zároveň bezpečné riešenie na uschovanie menšej sumy peňazí či dokladov? Pokiaľ ste odpovedali áno, tak pre vás bude sejf skvelou voľbou. Sejf do domácnosti Rottner Jupiter 5 sa radí k produktom, ktoré sú medzi používateľmi jedny z najobľúbenejších. Zvládne totiž uschovať aj dokumenty vyššej dôležitosti, aj menšiu sumu peňazí. Sejf do hotela Rottner je maximálne vhodný na ukrytie hotovosti, šperkov alebo dokladov. Kód od sejfu si treba pamätať. V prípade jeho straty otvoríte sejf náhradným kľúčom, o čo sa často postará personál recepcie hotela. Pre čo najväčšiu bezpečnosť je dobré sejf pripevniť do podlahy. Čo je ešte nutné pripomenúť, sejf nemá – na rozdiel od trezora – certifikát zámku a plášťa. To ale neznamená, že by ste sa mali o bezpečie svojich vecí báť, namiesto chýbajúceho certifikátu vás môže príjemne prekvapiť nižšia obstarávacia cena sejfu. Sejf otvoríte pomocou kľúča, u ktorého si nemusíte pamätať žiadny kód. Farba sejfu Rottner Jupiter 5 je antracitová. Účinná a kvalitná ochrana vám zaistí pocit bezpečia, keď budú vaše cennosti maximálne chránené.

Rozhodujúce parametre Rottner Jupiter 5

  • Obľúbenou vlastnosťou domáceho sejfu je jeho jednoduchosť a skladné rozmery
  • U hotelového sejfu len zadáte kód a jednoducho tak uschováte všetky potrebné dokumenty
  • Zamykanie sejfu Rottner Jupiter 5 sa uskutočňuje pomocou kľúča
  • Na upevnenie do podlahy využite pripravené otvory na povrchu schránky

Rozmery sejfu Rottner Jupiter 5

Než si sejf zaobstaráte, rozmyslite si, čím ho naplníte. Sejf Rottner Jupiter 5 patrí svojimi rozmermi medzi stredné produkty svojej kategórie. Rozmery vonkajších strán sú 67 × 45 × 36 cm. Vnútorné rozmery potom predstavujú 66,3 × 44,3 × 30,8 cm. Sejf je bezpečnejší, pokiaľ má kvalitné opláštenie, jeho hmotnosť hrá v tomto minimálnu rolu. Samotná hmotnosť vás bude zaujímať až vo chvíli, keď sa napríklad budete sťahovať. Tento produkt Rottner má od výrobcu hmotnosť 25 kg.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ trezora Domáci trezor, Hotelový trezor
Ukotvenie Do podlahy
Zámok Na kľúč
Certifikácia Necertifikovaný

Vonkajšie rozmery

Vonkajšia výška 67 cm
Vonkajšia hĺbka 36 cm
Vonkajšia šírka 45 cm
Hmotnosť 25 kg

Vnútorné rozmery

Vnútorná výška 66,3 cm
Vnútorná šírka 44,3 cm
Vnútorná hĺbka 30,8 cm

Farba

Farba Antracitová
Kód:  RTNsjf53
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  T06455
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18