Obnoviť stránku

Rottner Jupiter 4 EL

97,85 €

Rottner Jupiter 4 EL

Hodilo by sa vám nejaké finančne menej nákladné, ale pritom spoľahlivé riešenie na ukrytie menšieho množstva financií alebo dôležitých dokladov? Potom teda je sejf to pravé pre vašu potrebu. Sejf do domácnosti Rottner Jupiter 4 EL si v tejto kategórii obľúbili používatelia snáď najviac. Zvládne totiž uschovať aj dokumenty vyššej dôležitosti, aj menšiu sumu peňazí. Sejf do hotela Rottner je vďaka svojim rozmerom predurčený na jednoduché ukrytie peňazí, šperkov alebo dokladov. Pri zabudnutí kódu sa nemusíte obávať straty svojich vecí – sejf je možné otvoriť aj pomocou náhradného kľúča, často uschovaného na recepcii. Z dôvodu čo najväčšej bezpečnosti je potrebné, aby ste sejf pripevnili do podlahy. K podstatným aspektom patrí, že sejf nedisponuje, na rozdiel od trezora, certifikátom zámku a plášťa. Aj napriek tomu nie je na mieste sa báť o bezpečie vašich vecí, chýba síce certifikát, ale tento fakt je vyvážený nižšou obstarávacou cenou sejfu. Schránku odomknete pomocou elektronického zámku, stačí jednoducho zadať kód. Farba povrchu Rottner Jupiter 4 EL je antracitová. Pokiaľ budú vaše cennosti vďaka kvalitnej ochrane v bezpečí, budete žiť bez strachu o svoje veci.

Zaujímavé prednosti Rottner Jupiter 4 EL

  • Domáci sejf sa naučíte veľmi rýchlo ovládať a oceníte aj jeho skladnosť
  • U hotelového sejfu len zadáte kód a jednoducho tak uschováte všetky potrebné dokumenty
  • Zamykanie sejfu Rottner Jupiter 4 EL sa deje za pomoci elektronického zámku
  • Na prichytenie do podlahy môžete využiť otvory na povrchu schránky

Rozmery sejfu Rottner Jupiter 4 EL

Pred zakúpením sejfu by ste si mali premyslieť, akými predmetmi alebo dokumentmi ho naplníte. Sejf Rottner Jupiter 4 EL patrí svojimi rozmermi medzi stredné produkty svojej kategórie. Vonkajšie rozmery sú 30 × 43 × 32 cm. Čo sa týka vnútorných rozmerov, tie potom predstavujú 29,5 × 42,5 × 24,9 cm. V žiadnom prípade sa nerovná, že čím vyššia hmotnosť sejfu, tím vyššie bezpečie. To má priamu súvislosť s opláštením. Hmotnosť budete potrebovať vedieť vo chvíli, keď sa budete chystať sťahovať. Tento produkt Rottner má hmotnosť 11 kg.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ trezora Domáci trezor, Hotelový trezor
Ukotvenie Do podlahy
Zámok Elektronický na kód
Certifikácia Necertifikovaný

Vonkajšie rozmery

Vonkajšia výška 30 cm
Vonkajšia hĺbka 32 cm
Vonkajšia šírka 43 cm
Hmotnosť 11 kg

Vnútorné rozmery

Vnútorná výška 29,5 cm
Vnútorná šírka 42,5 cm
Vnútorná hĺbka 24,9 cm

Farba

Farba Antracitová
Kód:  RTNsjf52
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  T06454
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02