Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Rottner JUPITER 2EL

57,28 €

Rottner JUPITER 2EL

Ste v situácii, keď potrebujete bezpečné, ale neveľmi finančne náročné riešenie na ukrytie vašich dokumentov alebo financií? Potom vás zaujme sejf, ktorý pre vás bude tým správnym rozhodnutím. Sejf do domácnosti Rottner JUPITER 2EL náleží k produktom, ktoré sa medzi používateľmi tešia najväčšej obľúbenosti. Hravo obsiahne menšiu hotovosť a uchová ju v bezpečí. Hotelový sejf Rottner dokáže pohodlne ukryť aj peniaze, aj šperky alebo napríklad doklady. Hostia, ktorí ľahko zabudnú kód, sa tiež vďaka otvoreniu pomocou náhradného kľúča neocitnú v pasci. Pre čo najväčšiu bezpečnosť je dobré sejf pripevniť do podlahy. Dôležitým aspektom tiež môže byť to, že sejfy nemajú, oproti trezorom, certifikovaný zámok a plášť. Ale aj tak sa netreba obávať straty vašich vecí, navyše vás môže príjemne prekvapiť miesto chýbajúceho certifikátu nižšia obstarávacia cena sejfu. Aby ste sa v ponuke vyznali, disponuje sejf bezpečnostnou triedou, ktorú u tohto produktu výrobca definuje ako Z1. Otváranie sa uskutočňuje pomocou elektronického zámku, kam iba zadáte kód. Farba sejfu Rottner JUPITER 2EL je antracitová. So spoľahlivou a kvalitnou ochranou sa zníži váš strach o cennosti a iné dôležité predmety.

Zásadné funkcie Rottner JUPITER 2EL

  • Obľúbenou vlastnosťou domáceho sejfu je jeho jednoduchosť a skladné rozmery
  • Hotelový sejf sa veľmi ľahko ovláda
  • Zaradený do bezpečnostnej triedy Z1
  • Zatváranie sejfu Rottner JUPITER 2EL sa deje za pomoci elektronického zámku
  • Na pripevnenie do podlahy sa vám budú hodiť otvory v schránke

Ďalšie parametre sejfu Rottner JUPITER 2EL

Pred samotným zaobstaraním sejfu je veľmi dobré presne vedieť, ktoré veci v ňom budete ukrývať. Sejf Rottner JUPITER 2EL patrí svojimi rozmermi medzi menšie produkty vo svojej sekcii. Presné vonkajšie rozmery sú 17 × 31 × 28 cm. Čo sa týka vnútorných rozmerov, tie potom predstavujú 16,5 × 30,5 × 16,5 cm. Vyššia hmotnosť sejfu sa nerovná automaticky aj vyššie zabezpečenie. To viac súvisí s jeho opláštením. Samotná hmotnosť vás bude zaujímať až vo chvíli, keď sa napríklad budete sťahovať. Tento produkt Rottner bol vyrobený s hmotnosťou 5 kg.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ trezora Domáci trezor, Hotelový trezor
Ukotvenie Do podlahy
Bezpečnostná trieda Z1
Zámok Elektronický na kód
Certifikácia Necertifikovaný

Vonkajšie rozmery

Vonkajšia výška 17 cm
Vonkajšia hĺbka 28 cm
Vonkajšia šírka 31 cm
Hmotnosť 5 kg

Vnútorné rozmery

Vnútorná výška 16,5 cm
Vnútorná šírka 30,5 cm
Vnútorná hĺbka 16,5 cm

Farba

Farba Antracitová
Kód:  ROTSE254
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  T06447
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03